Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autóhifi
- PLC programozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Az komoly azért, hogy már a 2. From játék nyer év játéka díjat a Game Awardson
-
Gave
őstag
Nem tudom, lefutni egy csomó sántát azért nem akkora díj, én is nyertem kb 2%-al versenyt, ahol senki nem érdemelt díjat
.
Azért, ha lett volna egy komolyabb open world RPG amiben a nagy üres látványos tereken kívül van "élet" is..., szerintem nehezebb lett volna.
A world building, látvány designt viszont nagyon megérdemelte, abban hozták a kimagasló szintet. A többi téren viszont csak nem volt méltó ellenfél...
Amúgy gyors Googlezás után úgy tűnik, hogy eléggé megosztó: Kérdő mondattal kerestem
-
SpazzMaticus
tag
Van aki ezt az egészet komolyan veszi egyáltalán ?
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Gave
őstag
..vagy egy új Tetris
De most komolyan, én azért rápislantanék egy refund %-ra az Elden vásárlásokkor. Illetve arra konkrétan, hogy hányan igényelték, nem arra, hogy hányan kapták meg.
A teljes végigjátszás talán nem annyira fontos statisztika, de sokat elárul az is.
Na mindegy, remélem 2023-ban szorosabb verseny lesz ez.
SpazzMaticus: Gyakorlatilag ma úgy indulnak neki egy játék fejlesztésnek, hogy mely előző játékok elemeire akarnak építeni: [felsorolás]. Ebből a szempontból fontosak ezek a díjak, elég sok klón/hibrid bukkanhat fel miattuk, ami persze azért +20-30 usd mert nyomokban tartalmaz pl Elden Ringet, de amúgy teszkós NES játék valami olcsó 3D körítésben.
[ Szerkesztve ]
-
Nem lepődtem meg a két nagyon ( Elden Ring & God of War )
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
hogabesz
aktív tag
Esport edző. Ezt most látom először életemben. Valaki tud valami videót linkelni, hogy pontosan mit is csinálanak?
-
melega
őstag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Én sem a GoW ragnarük platina az elden Roingbe 217 órám van és erre a kettő nagygépesre emlélkszem vissza szívesen ebből az évből.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Raysen623
addikt
GoW után és az eredményeket látva Elden Ringet is hozzáadtam Wishlist-hez.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
podtibi
aktív tag
No akkor csak meg lett a helye ahova írnom kellene.
Még mindig jót nevetek a kategorizálásokon. Rendezésnél az elder ring el sem tudom képzelni hogy hogyan lehet jobb egy god of war-nál. Legjobb történetnél az immortality-t választottam volna inkább. Legjobb indie játéknál (is) el sem tudom hinni, hogy csak 5 opció van.(A cult of the lamb pl. azt sem tudom hogy került oda, miközben semmi újdonsággal nem rendelkezik. Bár ezt a stray-re se lehet túlzottan mondani.(Függetlenül attól hogy egy macskát irányítasz.)) A legjobb akció-kalandjátéknál pedig három jelölt biztosan jóval távolabb áll magától a kategóriától, a történetéhez képest.(Most akkor akció vagy kaland? Nem volt elég csak akció vagy csak kaland játék?) A szimulátort és a stratégiát sem értem mért kell összevonni.(Mintha globálisan nem készülne elég játék minden évben.) Az innovációval pedig egyre jobban rosszba vagyok.(Egyáltalán nem örülök hogy a filmek irányába megyünk, persze ez sokaknak elég vitatott.)[ Szerkesztve ]
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz
SpazzMaticus #4 üzenetére
A legviccesebb, hogy már a fel....ó műsorban elkezdték kiosztani a futottak még kategóriák díjazottait, de úgy, hogy szinte ki se mondták, hogy ki nyerte, már ott állt az ember.
Különben is, se a Plague Tale, se a Forbidden West egy nyomorult díjat sem kapott. Utóbbit mondjuk még érteném is, de akkor is. A God of War persze elvisz kb mindent. A szinkronszínész muki beszéde is...OK, látszott, hogy nagyon meghatódott, de nem hiszem el, hogy senki se tudott neki odaszólni, hogy idő van, menni kéne....na hagyjuk is.
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
melega
őstag
válasz
Neurotoxin #13 üzenetére
Csupán annyit ha megkérdezik melyik játékra emlékszem vissza szívesen 2022 ből kérdés és hezitáélás nélkül a god of War Ragnarököt és a Plague Tale Requiemet mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár egyesek szerint akadtak érdekes választások, de az Elden Ring győzelmének minden bizonnyal sokan örülnek.
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Call of Duty: Mobile
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autóhifi
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest