- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
huhh... rengeteg és sok mindentől függ.
Ha van egy jó dojo, ahol aktívak, akkor lehet taxizni, bevisznek komoly pályákra xp farmolni. Ezzel lehet haladni. Ha egy Khora+Venari és egy Nekros van Veled, akkor máris egy vicc lesz az egész nekik, Neked meg csillió xp, rengeteg loot. kell jó dojo, az fontos, ismerkedni, barátokat szerezni. Vannak magyarok sokan, itt kezdjed a warframe topikban sztem. -
ViZion
félisten
ha történet kell, akkor Warframe elég jó, de sokat kell grindelni, mire odáig jutsz, h valami összeáll belőle. Eleinte egy katyvasz, tényleg csak tolni kell, maxolni mindent, amit megszerzel... már abba akartam hagyni, mikor eljutottam ide [link] ... innen indul igazán, és lesz még pár ilyen nagyobb lépcső benne.
-
Yodafon
őstag
Ezeknek milyen minosegu storyja szokott lenni? Akar ez, akar a Destiny 2-nek?
Most vegeztem a God of War Ragnarokkel es habar nekem nem multa felul a 2018-as reszt, de azota keresem azokat a jatekokat amiknek ilyen komoly storyja van. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ott kicsit más fajta a grind mint itt. Questekből esik sok cucc, plusz ott vannak ugye raidek is amiket ugye egyedül nem lehet megcsinálni, de csomó cucc szerezhető egyéb módon is. Viszont ha minden kell ott ki kellett fizetni évente majdnem egy játék árát (sőt passokkal egy fullos árat)
-
ProEvoFan
nagyúr
Amúgy a Destiny 2ben is ennyire hiperdurván kell farmolni?
Vagy ott kisebb mértékű a grind, mert fizetős játék. -
Lacielvtárs
nagyúr
azért izgalmasak a bossok, hogy enné meg őket a fene, és tudnak adni értelmes dolgokat, legalább is ebben a játékban
köszi az ajánlatot Mester, de sajnos azzal a játékkal nem játszok, csak ezzel amiről a cikk is szól.
bár tudod én csak négy éve csöppentem a gém világába, aki annyi ideje van benne mint te is, annak lehet hogy tényleg unalmasnak hat, én még csecsemő vagyok a gém világában, igaz egy karonülő óriáscsecsemő -
ViZion
félisten
válasz
Lacielvtárs #4 üzenetére
Boss ellen meg azért unalmas, mert semmit nem dob -többnyire nem is kell semmi. Fél órát ütni a semmiért ugyan azt...
A többinél meg kb. nincs kihívás, Ash vagy Baruuk és annyi... Ha van mellé egy OP kardod, rivenekkel, akkor halál unalmas. van egy halom plat-om is, ha kell cucc vagy valami, akkor szólj, belépek és adok. -
GodGamer5
addikt
Kb 20 óra után elengedtem. Undorítóan sokat kell benne grindelni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
köszönöm a cikket, élmény volt olvasni, azt amit átéltem én is, most már 260+ óránál járok a játékban, engem is nagyon be tud vonzani, pedig ez életem első ilyen jellegű játéka ami ennyire le tud kötni
ViZion: Mester
, gyere csak a Frost Walker boss ellen és mindjárt lesz kihívás benne
ProEvoFan: maximálisan igaz, hogy túl drágák a fullos ulit karakterek, a fullos csomagjaikról nem is beszélve
-
ViZion
félisten
Lehet, h kipróbálom. Warframe megvolt, köszi. Aki most kezdené, az sincs lemaradva semmiről. Nagyon az újaknak kedvez, öreg szárcsáknak nincs benne kihívás, ezért is engedtem el végül.
-
ProEvoFan
nagyúr
100 óra belement már, és még sehol sem vagyok...
Igaz, hogy végtelen idővel mindent meglehet benne szerezni, de az ultimate karakterek 21ezer forintos ára lehetne harmad annyi, és már venném is meg.
Hatalmas pozitívum, - ahogy a cikk írója is említi - hogy mire végigviszed a sztorit, gyakorlatilag ingyen kaptál egy jó lövöldözős játékot. Azért ez teljesen oké.
-
DrakeWood
csendes tag
Mi nagyon szeretjük a párommal, az biztos, hogy nagyon leköt és van mit csinálni benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest