Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper

őstag

válasz plejik #10622 üzenetére

Én is rengeteget Forzáztam, de csak amikortól volt PCn is. Saját tuningok, stb, jól elvoltam vele. De nagyon hiányzott belőle mindig a rendes nagy térkép, ami annó a TDUkban megvolt. Legutóbb felraktam megint az 5öt, mentem vele pár napot, le is szedtem azonnal. Az irányítás az egyik nekem is, ami sokkal jobban tetszik, Direct Mode-ban használom és imádom és nagyon kéne ilyen a többi játékba is. Semmi input lag, csak direkt mozgás, brutál jó.
    Ami nagyon kéne még mindig az egy nagyobb map, simán copy-pastelhetnék a Crew 2 mapot, és akkor évekig ellennék vele, podcast vagy zene mellett egy kis chill autókázás, esetleg egy NY futam laza tempóban. Bár itt a TC2 is tudott volna még fejlődni, mondjuk a Hypercar helyett lehetett volna bármilyen autó vagy motor.
    A farmolást én is utálom, de szerencsére már kb minden kategóriára van minden szettem, ami csak kellhet, de a pénzem sem nagyon akar gyűlni, pláne, hogy megveszem általában az új cuccokat. Talán a Jet nem fullos még, de nincs kedvem vele foglalkozni :)

Új hozzászólás Aktív témák