Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper

őstag

válasz Darko_addict #10596 üzenetére

Nagyon rég volt már a kezdet, így az anyagi részét nem nagyon tudnám megmondani, kellenek alap autók, hogy jöjjenek az eredmények summiton és grand raceken is.
    Igazából, az autók nagy részét át tudod hozni Crew 2-ből, amit ott megveszel, jó eséllyel meglesz itt is. Szóval ha ott tele vagy, akkor eleinte érdemes ott megvenni, vagy letolni 1-2 NY-ot, full szettel.
    Ami viszont durva, az az alkatrész grind. Ez ugyanaz (a szar), mint a régiek, sok jó grind lehetőséget kiszedtek, amivel kicsit gyorsabb volt régebben, de akkor is fájdalmas volt már. Egy alap arany szett, különböző bónuszokkal talán meg van pár óra alatt, de újra pörgetni, hogy azt adja, amit kérsz, stb. Szóval bele lehet rakni nagyon sok időt.
    Azóta csináltak mondjuk valamit, hogy nem arany cuccokat össze lehet kombinálni arannyá, de azt én nem próbáltam, szerencsére nekem már megvannak a szettjeim.
    Türelem kell hozzá, pláne az elején, csinálni a "questeket", összegyűjteni a collection itemeket, stb, az már jó kezdet.

Új hozzászólás Aktív témák