- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
IntelKiller7 #10624 üzenetére
Én segítenék, de PC-n vagyok, itt meg tudtommal nincs crossplay.
Emunem: Szerintem olyan autós játék nem sok lesz a közeljövőben, pedig én is örülnék neki.
-
IntelKiller7
veterán
ez az 1 achievements hianyzik. Csapatban kell tolni 1 versenyt. Valaki esetleg? 😬😀 Xbox
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10622 üzenetére
Én is rengeteget Forzáztam, de csak amikortól volt PCn is. Saját tuningok, stb, jól elvoltam vele. De nagyon hiányzott belőle mindig a rendes nagy térkép, ami annó a TDUkban megvolt. Legutóbb felraktam megint az 5öt, mentem vele pár napot, le is szedtem azonnal. Az irányítás az egyik nekem is, ami sokkal jobban tetszik, Direct Mode-ban használom és imádom és nagyon kéne ilyen a többi játékba is. Semmi input lag, csak direkt mozgás, brutál jó.
Ami nagyon kéne még mindig az egy nagyobb map, simán copy-pastelhetnék a Crew 2 mapot, és akkor évekig ellennék vele, podcast vagy zene mellett egy kis chill autókázás, esetleg egy NY futam laza tempóban. Bár itt a TC2 is tudott volna még fejlődni, mondjuk a Hypercar helyett lehetett volna bármilyen autó vagy motor.
A farmolást én is utálom, de szerencsére már kb minden kategóriára van minden szettem, ami csak kellhet, de a pénzem sem nagyon akar gyűlni, pláne, hogy megveszem általában az új cuccokat. Talán a Jet nem fullos még, de nincs kedvem vele foglalkozni -
plejik
addikt
válasz
Reaper #10621 üzenetére
Látok pontenciált a Crew Motorfestben , hogy kihívója lesz a Forza szériának. Bár megmondom őszintén, Én sokkal jobban élvezem mint a Forzát pedig nagyon nagy Forzás voltam vagyok az első résztől végigtoltam mindet, de valahogy a Crew-ba a táj a kocsik hangja, fizikát is tlaán ide tenném, sokkal élettel telibb mint a Forza és ez mocsok sokat dob rajta. Sajnos sok benne a repetitív kocsi ezen lehetne mit csiszolni, nagyobb választék , könnyebb farmolhatóság mind kocsi mind pénz terén. Pedig amikor megjelent egyáltalán nem tetszett..
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10620 üzenetére
Igazából a zene az főleg az első versenynél volt meglepő. Komolyzene, klasszikus autó, egész jó táj meg vintage szín filter. Nagyon tetszett. Azt meg, hogy minden autónak saját hudja van, nem értem, hogy miért nem tudják bevezetni. Nagyon sokat dob az élményen.
Plusz nagyon jók az útvonalak és élvezetesesek az új autók. Bár az Enzo ugyanúgy dobálja a farát, mint kb TDU-ban
A gyors váltás nekem is tetszik, de azért a parts swap billentyű beállítással felcserélni, na, megszivatott egyszer
Kivételesen most a Summit is szórakoztató volt. -
Reaper
őstag
Ez az új playlist ez nagyon jó lett, ajánlom mindenkinek. Kivételesen úgy tűnik, hogy komolyan vették a dolgot, a zenét és a szöveg hangot is megérte kivételesen visszarakni. Semmi hülye szöveg, csak infók, szolidan, nem belerondítva a vezetési élménybe. Könnyű, laza autózás, jó hangulat, a múzeumos fazon is jó ötlet volt. Szerintem amióta kint van a a Motorfest ez lett a legigényesebb playlist.
Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy nem ment játék mellett valami saját zene vagy podcast -
IntelKiller7
veterán
Crew 2-nel lehet valahogy az arany fejlesztesnel bonust valtoztatni?
-
papi77
addikt
Valaki tudna esetleg segíteni?
Az érdekelne,hogy PS5-ön a kormányzást giroszkóppal be lehet állítani,vagy csak gombokkal?
Köszi!
Crew Motorfest-re gondolok! -
Lathronos
őstag
Tud valaki valamit a The Crew 1-ről? Van már közösségi szervere, vagy nem is várható, hogy lesz? Gondolom offline nem lesz játszható, mint majd a 2. rész.
-
Reaper
őstag
Volt már egy pár szemét Summit , de ez a mostani rendesen felhúzott. Aki kitalálta, azzal ezt csináltatnám hónapokig . Helikopter, meg hajó, mindkettő este, ködben és erős szélben? A Lancia rally vasat meg hiába szeretem élőben , de itt kb lábujjhegyen kellett vele menni, a majd 10 perces versenyt pedig simán el lehetett dobni az utolsó kanyarokban is.
/rant off 😁 -
MasTer
tag
Sziasztok! Van vmi hír a The Crew 1 használhatóságáról? Mintha 2024 végére ígérték volna lelkes modderek.
-
plejik
addikt
PS re jött frissítés. Akinek gondja volt eddig a fotó kihívásokkal azt javítottak . Nekem 2 challengbe nem volt jó de meg tudtam most már csinálni.
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10605 üzenetére
Jó, hát a motoros élmény nekem talán a TDU-ban volt a legnagyobb, ahogy be lehetett bújni a plexi mögé, belső, sisak nézetben.
A Forza tuningot én is szerettem nagyon, csináltam is sajátokat, de rengeteg időt elvett és a végén pont az autók saját karaktereiből nem maradt semmi, mindegyik kb ugyanolyan jól működött kategórián belül. Pl saját tuning 77-es Transammel folyamatosan versenyben voltam vele egyidős Countach, F40 és társaival. Meg hogy a tuning alapja, A katban mindig legalább egy motor csere. Persze megvolt annak is a szépsége, ha a pálya nem lenne olyan, amilyen, akkor lehet ott többet időznék most is.
Ezeket a Feateket asszem ki lehet teljesen kapcsolni, egyszer megtaláltam, gondolom konzolon is megvan hozzá a lehetőség, valami indiai tuti elmondja neked youtubeon
Nagyobb bajom, hogy itthon a jó régi kormányom, cseréltem is volna, de ezekhez nem éri meg. Szimulátorozni nem akarok, freerideban jó lenne autózni, ehhez meg ezek a játékok nem jók, illetve a kontroller sokkal hatékonyabb. (Régi X360 kontroller, ami kicsit húz már jobbra)
-
plejik
addikt
válasz
Reaper #10604 üzenetére
Nekem meg pont fordítva hat, de isten igazából egykutya árkád mind a 2. Az NFS szériáknál fényévekkel jobbak az tény.
Nekem a tuningolási lehetőségek hiényoznak, hogy az autót jobban testre tudjam szabni magasság sebesség stb. Az itt elég hiányos. Új map szerintem is jó, pont most láttam, hogy jönnek megint új contentek majd lesz benne 1-2 jó cucc is. A látványban egyetértek sokkal jobb, ebben val élet, a háttérzajok is sokat hozzáadnak. Az autók hangjai szerintem jobbak mint a horizon. Engem leginkább az zavar, hogy a pályán vannek ezek a Feet-ek és ott is kiír minden infot és konkrétan belezavar abba hogy mit látok a pályán.. Rohadt idegesítő, nem értem miért nem lehet ott csak egy ikon.
Az pont elég lenne. Ja meg a motorokon az emberek mozgásán lenne még mit javítani...
Az egy Ride szériához képest vicc, a cross és hasonló motorokon még tűrhető.
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10603 üzenetére
A horizonban sokkal jobb a fizika szerintem, kevésbé árkádos, a nitrót se szeretem, pláne nem így, visszatöltődősen, de a map az unalmas és kicsi és még csak nem is szép, az utolsó jó map a 3ban volt.
Itt viszont szép a környezet, a színek is jobbak a szememnek, egész jók a hangok, heti pár órát belenyomva, jó sok kihagyással, nekem is 200 fölötti óraszám van benne, de az tetszik, hogy még mindig reszelgetik kicsit, pl az új sziget is jópofa.
Néha jó belevetni magamat a káoszba, amit a grand race jelent, viszont jó az az újítás is, hogy néha az ütközések ki vannak kapcsolva, így lehet "szépen" versenyezni is.
Más open world autós játék sajnos nincs jelenleg, ami ilyen szórakoztató és szép. Asszem én is 60-ra fixáltam az fpst, PCn, de ebben nem vagyok 100%ig biztos, de akadást nem is emlékszem, hogy lett volna bármikor is, pedig nem csúcs hardverem van (3070Ti). -
Reaper
őstag
válasz
Darko_addict #10598 üzenetére
Ha nem akarsz nagyon kompetitív lenni, akkor azért azt is meg lehet csinálni, a gépi ellenfeleket jól lehet skálázni, a táj szép, lehet jókat autókázni. Ha szereted az ilyesmit, akkor akciósan megéri azért.
Én is nyomtam a sok Forzát, mégis jó ideje, csak ez van fent, ha autózni támad kedvem, bár általában csak a heti cuccokat csinálom meg, valamint heti 1-2 alkalommal egy kis Grand Race egy jó podcast mellett -
Darko_addict
őstag
válasz
Reaper #10597 üzenetére
Köszi, hogy kifejtetted!
Crew 1-gyel nagyon sokat játszottam, de akkor adekvát időm is volt hozzá. Crew 2 csak néha bekapcsolós lett, de szinte sehova nem haladok vele. Ilyen szempontból a Forza sorozat - aminek szintén minden tagjával játszottam eddig - sokkal jutalmazóbb. Motorfest sajnos nem az én játékom lesz, egyszerűen kevés időm lenne, hogy igazán élvezzem a fejlődést (mint progress) benne.
-
Reaper
őstag
válasz
Darko_addict #10596 üzenetére
Nagyon rég volt már a kezdet, így az anyagi részét nem nagyon tudnám megmondani, kellenek alap autók, hogy jöjjenek az eredmények summiton és grand raceken is.
Igazából, az autók nagy részét át tudod hozni Crew 2-ből, amit ott megveszel, jó eséllyel meglesz itt is. Szóval ha ott tele vagy, akkor eleinte érdemes ott megvenni, vagy letolni 1-2 NY-ot, full szettel.
Ami viszont durva, az az alkatrész grind. Ez ugyanaz (a szar), mint a régiek, sok jó grind lehetőséget kiszedtek, amivel kicsit gyorsabb volt régebben, de akkor is fájdalmas volt már. Egy alap arany szett, különböző bónuszokkal talán meg van pár óra alatt, de újra pörgetni, hogy azt adja, amit kérsz, stb. Szóval bele lehet rakni nagyon sok időt.
Azóta csináltak mondjuk valamit, hogy nem arany cuccokat össze lehet kombinálni arannyá, de azt én nem próbáltam, szerencsére nekem már megvannak a szettjeim.
Türelem kell hozzá, pláne az elején, csinálni a "questeket", összegyűjteni a collection itemeket, stb, az már jó kezdet. -
Darko_addict
őstag
Nagyon csendes a topik, de hátha valaki felfedezi a kérdésemet.
A Motorfest is ugyanolyan grindolós, mint a Crew 1 és 2 vagy enyhítettek rajta?
Köszi.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. A The Crew motofest-nél ha az alapot veszem meg,abba is benne van MAUI szigete? Vagy valamilyen Gold,Ultimate kiadást kell megvennem? Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
plejik
addikt
Új frissítés ... és a játék nem indul szerver karbantartásra hivatkozva..
másnál megy? PS -en?
-
Steve1207
veterán
Elmondás alapján valami beviteli eszköz el van kalibralva. Ha xbox, akkor lépj ki rendesen a játékbol (pl quick resume bezavarhat), ha pc, akkor nézd meg a beviteli cuccokat az irányítással, mert ott ment valami félre. Esetleg több beviteli eszköz bezavarhat. Vagy szimplan húzd le a beviteli eszközöket és kb rájössz, hogy melyik okozza és annak a beallitasainal kell keresgélni.
-
macy
addikt
Tegnap még toltam a Crew 2-t, ma indítom és úgy érzékeli mintha padlón nyomnám a gázt. Semmit nem tudok vele kezdeni, a menüben is csak szaladgál a kurzor felfelé. Kormánnyal játszok. Nem tudjátok mitől van ez? Nem találtam róla semmit.
-
Üdv! Jól láttam,hogy novemberben új sziget jön a motorfest-be? A steam-en,most a 2 és az új 20 euro.
-
MasTer
tag
válasz
HEAHEA #10582 üzenetére
Én elcsábultam, és fogadkozásom ellenére, miszerint nem veszek több Ubisoft terméket, megvettem. Több kérdésem is van, hozzáértők talán tudják a választ. Hogyan lehet "unbindelni" vezérlőt? Mert repülőt joystickkel (Logitech Extreme 3D) szeretnék vezetni, de bekavar az autó irányításába, ami meg G25 lenne. Egyelőre az van, hogy kihúzom a joyt, ha autózni szeretnék. A másik: hogyan lehet működésre bírni a kuplungot? Beállítottam, hozzárendeltem, de ha kinyomom, semmi hatása. A H-váltó működik, de vele párhuzamosan minden autón működnek a váltófülek is. Szóval 1st world probémáim vannak.
-
HEAHEA
aktív tag
Halihó! 1€ az alap Crew 2 szeptember 23-ig, akit érdekel. Csak szóltam.🙂
-
Emunem
őstag
már vehető a solar crown!
-
regener
veterán
Ha valaki csatlakozni akar a The Crew Unlimited Discordra, az itt teheti meg: https://discord.com/invite/thecrewunlimited
-
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
ledgeri #10575 üzenetére
Ma újból felraktam a demo-t, fekete képernyő, nem tölti be.....Az amit írtál AWX2 , régi procikat nem támogat, Redddit-en írogatták. Akkor ez ennyi volt úgy tűnik..... Ha Hawaii kell, akkor gépet kell fejlesztenem, vagy leporolom a TDU-kat.
Lehet azért nem jó a régi processzorunk hozzá, mert már csak az újabb generációsok támogatják, hogy a játékban lásd a kocsi visszapillantó tükréből a mögöttedlévő forgalmat. -
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
ledgeri #10573 üzenetére
Szia! Egykor kipróbáltam volna a demo-t a Crew 1 leállás után, de valami hibaüzenetet kiírt, már nem emlékszem, és el sem tudtam indítani. Szóval, így nem tutam vele játszani, felindulásból megvettem a Forza 5-öt.
I7-3770-es van nekem is egy RX480-as VGA-val. Nem fejlesztettem gépet egy ideje. -
Na most a freeweekendre rá akartam ülni. De mint ahogy a bétája is csak feketeképernyő tölt be. Rákeresve előjött, hogy lehet, hogy AVX2 kell neki (prociutasítás). Youtube-on sem dob találatot pl i7-3770 motorfest keresésre, ami azért már picit sus.
Van aki 4gen intel előtti procival játszott motorfesttel? Akinek az van, és ezt még időben látja, rápróbálna most a freeweekend alatt? -
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10571 üzenetére
Fél év után most elővettem és játszottam vele. Nem dobott ki,stabilnak tűnt,kivéve 2-3 percenkénti belassulás 1-1 másodpercre. Szép a játék,csak ne nézzük a felhőket. Érezhető a fejlődés.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah, akinek baszakszik a Crew2 hogy lefagy vagy error a menü után, az próbálja ezt:
Crew2.exe jobb gomb/tulajdonságok/Kompatibilitás/indítás rendszergazdaként + Teljes képernyős optimalizálások letiltása
Játékban Options-ba belépsz/fullscreenről --->Borderless-re állítod, ezután Ctrl+Shift+Esc gomb előjön a feladatkezelő, részleteknél a Crew2.exe jobb gomb--->Prioritás beállítása---->valós idejű
Nálam most működik. Sok sikert! -
wjbhbdux
veterán
The Crew Unlimited néven fejlesztik rajongók az első részt feltámasztó szervert, már az első küldi működik
[link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #10566 üzenetére
Nálam még mindig szar, pedig újratelepítettem a gamet, legfrissebb Nvidia drivert felraktam, leellenőriztettem a fájlokat, de semmi!
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10564 üzenetére
Tegnap délután ugrottam be ellenőrizni a summitom, gond nélkül beléptem (PC).
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10564 üzenetére
Nekem is volt gondom tegnap a belépéssel… 3x próba után feladtam… (inkább a Forza került elő)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Üdv!
Crew 2-be titeket sem enged be? Nekem be sem tölt. Utána ezzel az üzenettel kidob (an error has occured)
-
válasz
Kylesa #10561 üzenetére
Mondjuk attól függ, hogy mit ígért steam-es demó:
Ubi-n trial néven megy, és X órákat ad...
Ha steamen tényleg demó demó (szóval csapott map, pár verseny, de bármennyiszer), az lehet, hogy más. de lehet, hogy ugyanarról beszél mind a kettő... nem vagyok biztos, csak ez a mindenkinek van kliense megzavar! -
-
Kylesa
aktív tag
A Steam megjelenés alkalmából gondoltam, kipróbálom a demót, ám a letöltésre kattintva az alábbi hibaüzenet fogad:
Nem tudjátok esetleg, mi ez, és hogy lehet kiküszöbölni? -
válasz
wjbhbdux #10557 üzenetére
Mit érnél azzal, hogy letöltesz egy programot, aminek nincs szerverre csatlakozási lehetősége? Esetleg használhatóra moddolnád? Ez a megoldás létezik?
Amíg ezekre nincs egyértelmű pozitív válasz lehet várni dolgokat...
Ha annyira, de annyira kéne az állomány, resilio-sync játszik tőlem, ha valaki kérné! -
wjbhbdux
veterán
Azért az kicsit túlkapás az Ubi részéről hogy letölteni se lehet már a játékot.. lesz itt per és EU helyreteszi őket, csak az pár évig elhúzódik..
-
-
válasz
WhiteHawk24 #10552 üzenetére
Azért picit szomorít, hogy a Dreadnaught, és a Loadout, és ki tudja mennyi más nem kapta meg ezt a törödést...
-
Elims
veterán
válasz
WhiteHawk24 #10552 üzenetére
Én is lépkedtem már az ügyben,de ekkorát nem.
Teljes vállszélességgel leszek mellettük.. -
WhiteHawk24
tag
Nem sok reményt fűzök hozzá, de rajtam nem fog múlni, megosztom!
https://www.stopkillinggames.com/ -
HEAHEA
aktív tag
Amikor jelezték, hogy megszűnik a Crew 1 és már nem lesz elérhető a játék, valamint a kiegészítői, akkor számomra például szimpatikusabb döntés lett volna, hogy az utolsó napig inkább ingyenessé tették volna a játékot, vagy legalább is a DLC-ket.
Most felraktam a 2. rész demóját, de nem adja ez a repülős, motorhajós dolog, a zenék sem annyira jók számomra benne. A Motorfest-et is ki akartam próbálni, de az meg el sem akar indulni. -
Dreimus
senior tag
Már a kezdetektől ilyen a szoftver ipar, így ezen nem kell nagyon csodálkozni
csak régen nem voltak jelen a szerver alapú játékok, leginkább másolás védelem miatt hozták létre az ilyes fajta megoldásokat.
Amúgy a lemezek élet tartama is véges, így a digitális tartalom ezen a téren tud előnyt felmutatni, legalábbis 5-10 év után már lehet esélyes a lemez kukázása, míg digitális tartalom esetében egy biztosabb szolgáltató esetében ez lehet sokkal több is -
Elims
veterán
Persze,ez jött divatba x évvel ezelőtt.Aki kitalálta úgy tálalta,hogy jogos legyen és az emberek nagy %-a igazat adjon nekik,én viszont azt mondom,hogy ők tartalomgyártók és ha -direkt- lemezen veszek meg vmit akkor azt azért veszem meg,hogy azzal akár 100év múlva is játszhassanak.
Majd vmikor jön egy nagyokos és ugyanígy előadja egy tv-nél is,addig használhatod a tv-t,amíg működik rajta a szoftver..na tudod mikor..nem azért veszek tv-t közel 700e-ért.Ugyanígy gondolom a játéknál.Ha megveszem azt a lemezt,amire ők felégettek vmit akkor addig játszhassak vele,amíg szeretnék.
Zenei lemezek ugyanígy..
Gyorsan ideírom,hogy ez az én saját véleményem. (Pénzt adtam a termékükért.) -
Dreimus
senior tag
Minden játékot csak "bérelsz", tehát soha nem lesz a tied, csak engedélyt kapsz a játék készítőitől, hogy az EULA szerint játsz vele. Ez minden programra igaz a világon, ilyenek a szoftverek, szándékosan és ez nem fog változni.
Reménykedni lehet, hogy egy két ügyes programozó megoldja, hogy offline szervereken is lehessen játszani ezt a játékot, mint sok más már megszünt játék esetében. -
Elims
veterán
válasz
CJ4567 #10544 üzenetére
De ez így akkor is egy gusztustalan húzás.Kibéreltük akkor a játék vásárláskor??Ha tudom előre,biztos nem veszem meg.Ami a legszomorúbb,hogy a motorfest-et is megvettem megjelenésekor. :-/
Most ugyanígy tartok a division 1-nél.Játszom is a survival-öket amíg megy.
Nagyon hasonló véleményen vagyok MasTer-rel..
Pl. egy ideje nagyon szemezek az anno-val,de ezek után biztos nem veszem meg.Egyetlen Ft-ot sem adok érte és ezt az ügyfélszolgálatnak is megírom normál hangvételben.
Piszokul bosszant,hogy nem dobtak hozzánk egy offline frissítést.Nem lehettek ennyire gagyik,hogy ennyi év alatt ne tudták volna összehozni. :-/
Nagyon sajnálom ezt a crew 1-et.Több mint 1-1.5évig csak ezzel játszottam és hiába vettem elő másik játékot -mert persze közben megvettem mindent ami megjelent és érdekelt- nem tudtam magam rávenni semmi másra csak a crew 1-re.Így kihúzni alólunk merész,tuskó és legfőképp hülye döntés volt.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
CJ4567 #10542 üzenetére
Köszi a tippet, nézegettem én is. A Crew-t azért szerettem,minden hibája ellenére, jó volt benne kocsikázni amerika szerte. Ez hiányzik, igaz vannak más autós játékaim is, addig beérem azokkal. A versenyek nem igazán érdekeltek. Kijelöltem egyik szegletből a másikba egy útvonalat és irány neki. Szerettem a zenéket is összességében benne.
Meg vannak valahol a játék mappában, hogy kimentsem? A TDU-nál úgy emlékszem megvoltak mp3 -ban.
Lehet leporolom újból azt is 1-2-ig. -
HEAHEA
aktív tag
-
-
Konkrétan hány órakkor van a lelövetel?
-
Chiller
őstag
Akartam menni egyet a Crew2-vel, hátha ezt is lelövik, de hát szerverhiba.
Jó is ez az always online drm...
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #10535 üzenetére
Sajnos nem, reinstall lesz aztán kiderül.
-
Viper26
nagyúr
Motorfest - reward-ot nem lehet behúzni, emiatt az összes többi sorozat "locked".
Másnál is van ilyen gond? -
Elims
veterán
válasz
SH4D0W2011 #10532 üzenetére
👍
Örülök,hogy sikerült. :-)
Nekem a legrosszabb trófea a pvp-s volt. -
SH4D0W2011
őstag
Köszönöm a felajánlást, közben próbálkoztam és nagy nehezen összejött. Ha valahogy meg is lett a 4 fő, akkor mindig kilépett valaki verseny indításkor. Vagy connectivity issues volt és megszakadt.
De nem adtam fel.
Egy videóban láttam egyébként tippeket, hogy érdemes kikapcsolni a crossplayt és automatikusról átállítani a régiót, ez nekem is segített a stabilitásban, hátha egyszer itt is jól jön még valakinek az infó. Neked pedig köszönöm még egyszer!
-
Elims
veterán
válasz
SH4D0W2011 #10530 üzenetére
Szia!
Bármelyik este tudok benne segíteni.
Én ismeretlenekkel csináltam meg.A lobby-ban(?) behívtak és mentem.4-en lenyomtunk egy drift-et -ha jól emlékszem- és meglett.
Írj és megpróbálhatjuk 2-en,meghívunk még 2 idegent.
Az írásom ps-re vonatkozik. -
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A Motorfestben szeretném megcsinálni a ""The Crew too!" trófeát, ehhez keresnék három társat. Egy custom versenyt kellene lenyomni társakkal, de randomokkal nem igazán akar összejönni a dolog.
-
spleenszuru
őstag
válasz
AsakuraDave #10515 üzenetére
Nos, megkésve, de igen, a válasz igen.
-
Elims
veterán
válasz
MasTer #10522 üzenetére
Bizony,ezen én is elhondolkoztam. :-( De már benne vagyok/vagyunk nyakig.Assassins creed-ek/division-ök/stb. és még hezitáltam,hogy megvegyem e az anno-t.Ezek után??Kizárt!
Nap: Ha meg is csinálják gondolom csak számítógépre.A konzolos crew-nak füst lesz. :-/
CJ: Ez egy igazi...hülyeség.Vkinek a fejéből kipattant és azóta ezt fújják.
Eddig is így volt minden játékkal,megvettük (lemezen) és azzal addig tudunk játszani,amíg jó a lemez/gép.Ez lenne a normális.
Mindegy.Még azért teszek egy lépést.. -
CJ4567
nagyúr
"én erre viszont azt írom,hogy nem kölcsönözni akartam a játékot amikor Kifizettem!"
A The Crew EULA-jából: "THIS PRODUCT IS LICENSED TO YOU, NOT SOLD."
És ez sajnos a legtöbb modern játék EULA-jában benne van. -
Elims
veterán
Amióta megírtátok,hogy megszüntetik,azóta levelezek az ügyfélszolgálattal.
Most nagy nehezen megírták a végleges helyzetet:"Thank you for reaching out to Ubisoft Support! My name is RustyMittens and I will be assisting you further today.
Unfortunately, The Crew cannot be an offline only game as it requires a server for functionality, since these servers will be decommissioned, it is not possible.
We realize that this is not the ideal outcome for you and sincerely apologize for any frustrations and inconvenience caused.
Feel free to contact us for any further questions or concerns that you may have, and we will happily assist you further. We will now be closing this case
Have a great day and thank you again for being part of the Ubisoft Community. Take care!"Tényleg megcsinálják!! 😡
Még azért arra rákérdezek,hogy vajon minden játékuk így fog járni??
Gusztustalan húzás ez.Biztos lesznek olyanok,akik vhol azt írják/úgy gondolják,hogy "de hát x évig ment" én erre viszont azt írom,hogy nem kölcsönözni akartam a játékot amikor Kifizettem! -
AsakuraDave
őstag
Hali,
Epicen keresztűl most elég jó áron beszerezhető a játék, de mivel csak nagyritkán tolnám haverokkal lehet maradnék az alap kiadásnál mert ahogy néztem a Year 1 Pass csak 1-2 exkluzív autót ad a többit mint megtudja venni az is akinek nincs Pass, csak ugye ingame pénzért nem free. Ezt jól tudom, ugye?
-
Emunem
őstag
válasz
Emunem #10513 üzenetére
Kipróbáltam valamit, ami azért érdekes lehet. Ha elindítod a játékot, és miután már benne vagy, é ezután húzod ki a net kábelt, eddig kb 4 órát tudtam játszani. Azaz ha márciusban még egyszer elindítjuk a game-t, tisztán elméletileg, akkor addig játszató marad, ami ki nem lépünk belőle.
Kérdés, hogy egy PC altatást hogyan él meg a játék...
-
maputo
tag
Az a baj, hogy ebbe nagyon mélyen be van ágyazva az UPlay. Én egyszer nulláról akartam újrakezdeni a karriert, de nem engedte azt sem, mert a felhőben van tárolva minden, és "nem gondoltak rá", hogy lenne ilyen igény.
Pedig valószínűleg nem lenne lehetetlen megoldani, hogy menjen offline. Persze ez a részvényesek szempontjából csak kidobott pénz, de én pont az ilyen piszok ubis húzások miatt nem fogom megvenni a legújabbat...
-
homerhamm
addikt
válasz
TommyX_ #10496 üzenetére
Na ezért szeretem ebből a szempontból Forzát jobban, mert azt úgy,is lehet játszani, ha már nem mennek a szerverek. És már csak lemezesen tudnám Xboxra megvenni, de ha meg lekapcsolják a szervereket, törhetem darabokra a lemezt, és kidobhatom a kukába.
FH2-nek is lekapcsolták a szervereit, storeban sincs már fent, de offline játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest