Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
jó hát ez, tényleg jó trailer lett
remélem ki lesz maxolva fullra az RTX
mondjuk én minden SW játékot alig várok, de a videóban látott fejlesztések örvendetesek - valójában az első résznek már ezekkel kellett volna operálnia, de sebaj, jobb később mint soha...
Ahogy látom lesz egy kis bromance is, talán coop is?
Viszont lehetne már egy darkos játék is, pl. Cad Bane elég jó karakter lenne rá (amolyan Mandalorian copy csak a sithek oldaláról bemutatva)
(Cad Bane was a Duros male bounty hunter and mercenary in the galaxy)[ Szerkesztve ]
-
markknight
addikt
A grafika mondjuk sokat nem fejlődött, de még így is jól néz ki. Izgalmasnak tűnik.
-
Ryder62
őstag
Instant buy, infláció ide vagy oda.
-
BoneDragon
veterán
Már hosszú évek óta nem rendelek elő semmit, de most ez megtörni látszik. Rég kapott el ennyire a hype train! Imádtam az első részt!
-
batman91
őstag
Ez valami kegyetlen jó lesz a látottak alapján.
De majd meglátjuk, az első részében sem kellett csalódni.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
k-adi
nagyúr
válasz
BoneDragon #4 üzenetére
pedig már évek óta van az a mondás, hogy EA-tól semmi preorder
-
myckey
veterán
Szuper !
Az első rész nagyon adta, bele is öltem egy raklap időt az összefoglalójába a topicban
Ez is jöhet"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
hunluki
senior tag
Manapság leginkább semmire se preorder amilyen szutyok állapotban kerülnek ki a játékok.
Illetve credits where it's due, a fallen order iszonyat pozitív csalódás volt. Akármelyik fejlesztő adta volna ki zseniális játék, így meg hogy EA.... tudnak ők ha akarnak. Én is nagyon várom a folytatást, természetesen nem preorder szinten, de kiadás után 1-2 hónappal az első néhány nagyobb patch után már jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők elárulták végre a hivatalos megjelenési dátumot is.
- Napelem
- Aliexpress tapasztalatok
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- [Re:] Így számol le végleg a jelszómegosztással a Netflix, miközben bajban a Disney
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- ZBook 15 G5 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB DDR4, 1TB SSD, magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS ROG GAMING SETUP
- Aspire V3-574G 27% 15.6" FHD IPS i5-5200U GeForce 940M (2GB), 8GB RAM, 240GB SSD, gar
- Aspire E1-772G 17.3" HD+ i5-4200U GeForce 820M 8GB RAM, 240GB, magyar bill DVD író gar
- Bontatlan, eredeti - Apple USB SuperDrive - garancia
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest