Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Tesztpadon az új,
Amiblight-os Philips The One tévéAmbilight...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
A_Papa
aktív tag
Ennek az Ambilight szolgáltatásnak mi értelme van?
Papa
-
hdtomi
aktív tag
Nekem is ambilightos Philipsem van, igaz régebbi típus, de már három oldalas. Alapból, pl.: ha sötét a kép és nincsenek úgy színek, ad egy kis fehér háttérvilágítást és szerintem már ezzel kellemesebb a TV nézés (én ha tehetem lesötétített szobában nézem).
Aztán amilyen a színe a képnek, azt és ott vetíti a falra és kiterjeszti úgymond a képet. Legyen egy kinyíló ajtó, egy napfelkelte, bármi. Ha egy látványfilmet nézel, színorgiát látsz a falon is. Nagyon pontos, szóval tényleg, ha bal felső sarokba robban fel valami, akkor a falra is ott vetít vöröset. Lehet nélküle TVt nézni, de állítom még a képen is javít ezzel a plusz látvánnyal. Aztán kikapcsoláskor még picit világít, ami praktikus funkció. De lehet fixen 1-1 színt beállítani, de akár az újaknál már a kikapcsolt TVnél is használható a szoba háttérvilágításának.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
mad823
senior tag
Az a SoC márpedig egy Pentonic 1000-es, kevés tévében van jobb. Mondjuk hogy egyáltalán hogyan merül fel bárkiben, hogy játékot próbáljon futtatni egy TV-n, azt nem is értem. Ha már, akkor ott a Geforce NOW. Érdekes, tizen-es és webOS tévéken senki nem akar direktben játékot futtatni...
Az bezzeg, hogy milyen android verzió fut rajta (szvsz 12), az nem került bele a cikkbe... -
A_Papa
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Papa
-
elefant
HÁZIGAZDA
Szia!
köszönjük az észrevételt, pontosítottam! Viszont ettől függetlenül ez egy gyenge hardver, nem alkalmas a jobb grafikájú játékok futtatására, bármit is mondjanak a cégek.
Alapvetően azért írtuk bele, hogy tisztázzuk, hogy aki "mobiljátékos" élményre vágyik, az nem kapja meg.
-
tomp
nagyúr
Nekem egy 8507/12 van amiben egy szintén nem rossz SoC van. Igazából egy korábbi 8K-s felsőkategóriás SoC-t raktak bele 4K-ra limitálva.
Meg sem fordul a fejemben, hogy játszani kellene rajta.
Gondolom a webOS, Tizen és Vidaa rendszeren is ez a legfontosabb.
Egy PS5 vagy Xboxnál se panaszkodunk, hogy nem lehet kábeltv-t nézni rajta. Nem arra való...Ez a lassulás hol érezhető? Nálam a tv ugyan olyan gyors mint mikor kivettem a dobozából. A Shield TV Pro-t megeszi reggelire.
-
Nekem is feltűnt, hogy rendszeesen le van húzva a Google TV rendszer.
Nekem fordított a tapasztalatom, én a webOS-t láttam lassulni ismerősnél.Viszont ha már melítitek, legalább egy esetet, ha összejön vieót csinálhatnátok a lassulásról, meg a nehézkes kezelést is kifejthetnétek, mert ez így nem elég konkrét.
Nem vitatkozom a ténnyel, csak jobb lenne pontosabban.
Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
AxBattler
félisten
+1, barátoméknál a Samsung rendszere lett csigalassú az évek múlásával.
Jó lenne tudni, hogy mire alapozzátok a GoogleTV lehúzását, vagy mihez képest látjátok rosszabnak?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
nexplo
őstag
A Philips lassan 10 éve szenved a hulladék lassú szoftvertől. A kép és az ambi impozáns de a menü vagyis a szoftver az egyszerűen hulladék sajnos. Mivel én főleg kijelzőnek használom így szerencsére ez a hiányosság nem zavar. Más típusú tv-m nem volt így nem tudok hasonlítani más márkához, hogy ahhoz képest mennyire rossz a helyzet szoftver fronton
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
nexplo
őstag
Igen kb 10 percig és a végén úgy lefagy hogy kb semmire sem reagál maga a youtube sem
Mindkét tv-n ezt csinálja. Ez csak egy de van még ezer apróság. Együtt tudok vele élni a pazar képminőségért cserében de akkor is bosszantó mert nem két fillér volt amikor megjelent egyik tv sem.
-
Philips OLED 706 tulajdonos vagyok. Az egyik legjobb rendszer jelenleg.
van egy C2 is monitornak használva mellette.
Nem tudom te mit használsz vagy hogyan a 807 tv-t de ez az egyik legjobb rendszer amit eddig használtam.
Nincs fagyás, minden vaj sima.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
nexplo
őstag
Elindítom a Youtube-ot és ott pl zenét hallgatok, videókat nézek és nem pötyögök hanem hanggal keresgélek. Olyan fél óra-óra (sosem mértem,de mindig jelentzkezik) elteltével rommá fagy a kereső és nem is lehet használni. A tv teljesen friss szoftverrel van használva és gyári beállításokkal. Semmi "kokányolás" telepítés nincs rajta. És ugye ezt két OLED-em is produkálja két házban egymástól 30 kilométerre, tehát nem a rendszer rossz amiben van a tv.
-
Alien!
senior tag
így a speckók alapján azt mondom, ez a szériához mérten egy kifejezetten jó tévé lett.
Mondhatni a régi 8-as szériához méltó: 120hz, komoly kontraszt, nagy fényerő, összes HDR szabvány, összes audio codec, Ambilight és az android tv sokoldalúsága.
Máig nem értem az utóbbi divatf*kázását: nekem itthon csak Philips android tévék vannak, youtube megy reklámmentesen, a nasrol játszanak mindent (minden protokollal), az összesre streameljük a játékokat a gamer pc-ről (Moonlight), és még az asszony is simán kezeli.A tesztben azért megemlítettem volna azt a negatívumot, hogy ettől a szériától kezdve, hivatalosan NINCS Ambilight + Hue támogatás a szoftverben, licenc problémák miatt! Tehát nem lehet összehangolni/bővíteni HUE lámpákkal (talán lesz majd külső szoftver?)...
-
-
Tényleg nem tudom mi lehet akkor ez mögött.
Leírnám ha gond lenne,de egyszerűen már jó ideje nincs.
Eleinte voltak problémák, 2022 januárban vettem, de az is ilyen kifagyás jellegű volt. Akkoriban pár hetente csináltam ilyen teljes újraindítást,( OLED topikban is leírtam többször segítségnek) hogy kiürüljön a cache, de aztán tavaly nyár óta azt sem kell , mert minden rendben van vele.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
mepet
addikt
Olyan, mintha az egesz szoba egy nagy TV-ve alakulna tole. En soha tobbet nem veszek ambilight nelkuli TV-t.
Itt egy video, ami jol illusztralja, hogy enelkul nincs sok ertelme TV-t venni, az ambilight nelkuli TV csak egy nyamvadt kijelzo. Az ambilighttal szerelt TV eletrekelti az egesz szobat, a kep merete erzesre 3-szor akkora, mint a kepernyo. Szuper hangulatos, lehet profilokat allitani, meg olyan is van, ami zenere villog, szoval nem eleg, hogy a vilag legkiralyabb megoldasakent tokeletesse teszi a TV elmenyt, hanem ezen felul meg extra funkciokkal is bir. Raadasul lehet parositani a philips okosizzokkal is (ezt nem probaltam, ennek olvass utana, ha erdekel, ugy emlekszem vannak limitaciok).
Ambilightot mindenkinek! A tobbi TV gyarto figyelmebe: szivesen vasarolnek mas markaju TV-t, csak sajnos azokbol kifelejtettetek az ambilightot. Amint licenszelitek, szoba johetnek a termekeitek. Ezzel nem minden vasarlo van igy egyelore, csak azok akik mar lattak ambilightot mukodni sotet szobaban.
Egyetlen hatranyt tudok felhozni: szekrenysoron belulre bun ambilightos tv-t rakni.
-
rainman72
veterán
Egy üres falon egy 75s pont baba
Próbáltam már minden méretben szinte.
Hát még a 85PUS8808
Igazából a 4 oldasat kéne már rakniuk a drágább tvk-be mint pl ez is.[ Szerkesztve ]
Yamaha HTR-2071 Taga Harmony Tav-606 5.1 Himedia Q30 TCL TS-8132 TCL 75C835 Philips 65PUS8518 Fire tv 4K MAX
-
hdtomi
aktív tag
Nem a legjobb videó lett megosztva, ez jobban mutatja, hogy milyen
Ambilight bemutatóMi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
Mindíg is Lg párti voltam, nem is volt más itthon. De bedöglött a 15 éves Lg tévém és lehetőségem volt jó áron venni egy ilyen tévét, hát nem bántam meg, sokkal jobb a képe az Lg-nél fényesebb jobb a kontraszt és az Ambilight hihetetlenül jó. Az Android rendszer nálam hibátlan.
[ Szerkesztve ]
duree54
-
hemaka
nagyúr
Sokra mész az ambival meg a jó képminőséggel, ha 2 perc használat után beleküldöd a távirányítót olyan lassú a droid miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
ez biztosan valami régi becsípődés lehet....
nem lassú.
már több éve.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google TV rendszerre épülő, 65 hüvelykes, idei kiadású The One televízió járt nálunk.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest