- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
jozjoz
friss újonc
Vettem egy Teclast tabletet 22 ezer forint, Android 12, 3Gb ram, 32 Gb háttértár. Elképesztően jó gép. Van nekem egy iPAD 9-em de ez jobb! Nem árulom, nem reklámozom, nem kapok érte pénzt! Ja! és kaptam vele egy tokot is!
A munkahelyemre vettem, zsebrevágom és ha van egy kis nyugis időszak vagy kajaszünet elő-elő veszem.
Ennyit a dícséretről jöjjön ami a gondom. Használatban teljesen hideg, kikapcsolt állapotban töltőn teljesen hideg, bekapcsolva töltőn melegszik mint a háborodás. Ráadásul a bal felső sarkában az USB-C aljzat közelében. Nem szedtem szét, de szerintem nincs is ott az akku, fogalmam sincs mi melegszik ott. Az Aliexpressen vettem, hamar ideért Spanyol raktrból. Írtam a kínaiaknak az Aliexpressen azt válaszolták, hogy a melegedés normális.... A saját töltőével fél óra lalatt feltöltődik kikapcsolt állapotban, bekapcsolva csigalassan töltődik.
Egyébként elég jól birja az akku, nem bír egy fél napot persze amúgy is valami apró 3000 MiliAper/h -s akkut kapott. Így logisztikázni kell, hol tart az akku, van-e töltő a közelben, stb.
Nahhát ennyi a locsogás, mi a véleményetek? Töltenétek bekapcsolt állapotban, vagy inkább kikapcsolva?
Aktív témák
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest