Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aAron_

őstag

válasz Ferdzsoo #6830 üzenetére

Kb. én is addig vettem őket egy kicsit is komolyan, amíg nem kezdték el ekkora baromságokkal reklámozni magukat. Innentől kezdve számomra teljesen hiteltelenek, amit eddig mondtak az is. Bebizonyították, hogy őket is csak az érdekli, hogy minél több pénz húzzanak le másokról. Oktatásuk sem lehet jó ezek után, még talán káros is, mivel az egész hazugságra épül.

(#6824) WiZARD: "fő célja az ügyfél/jutalék szerzés" Igen, erre én is erősen gyanakodtam eddig is. Ezért nem szeretem, ha egy szakmai oldal bármilyen termék népszerűsítésével foglalkozik, mindig fennáll a gyanú, hogy túl elfogult. Sima LMAX-os számlával szemben azért megvan az az előnyük, hogy nem kell $10k számlanyitáshoz, persze csak ha ez szempont.

Egyébként ha már itt tartunk, tényleg olyan nagy probléma a gyakorlatban a last look? HN. oldalán rengeteg helyen ír erről. Nyilván sok a rossz minőségű szolgáltatást nyújtó bróker, de a legkomolyabbaknál is van ilyen jellegű probléma? Mennyire fontos, hogy a végrehajtás helyszíne szabályozott legyen? Tudtommal csak az LMAX ilyen retail szinten.

Új hozzászólás Aktív témák