Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Van egy határ, ami valamelyest behatárolja a stratégiát. Ez pedig a kötésszám, ami ugye attól függ, hogy mit minősítek entry szignálnak. Mivel azonban az entry dinamikus, így van némi mozgásterem, tehát tolhatom a határokat. A kérdés az, hogy ez mennyivel több profitábilis trédet ad és milyen extra kockázattal jár. Valahol majd meg kell húzni a határt.
Egyébként amiben még nagy lehetőséget látok, az a pozícióláncok építése. Végeztem néhány előzetes tesztet és nagyon bizakodó vagyok. Szerintem jövő hét közepe körül itt lesz a következő backteszt, ami már egyfajta portfólió szintű megközelítése lesz a rendszernek. Különböző beszállási pontok, különböző RR arányok és pozíció menedzselés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Witcher topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő