Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Engem csak részvények érdekelnek azon is demozok már párhónapja,forex annyira nem vonzott sose. Részvényeknél meg szerintem azért a fő trendeket belehet húzni nyugodtan.
Gh0sT: Jólvan na túlságosan belekavarodtam meg mint említettem nem jutottam végig az indikátorok fejezeten
Amit eddig tudok h elvileg van pár trend követő indikátor ami tényleg elöre jelzi a piac fordulását. Ez volt a könyvbe írva és szerintem jól emléxem. De ha rosszul emléxem és nincs ilyen indikátor és vmit félre értettem akkor szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amit eddig tudok h elvileg van pár trend követő indikátor ami tényleg elöre jelzi a piac fordulását. Ez volt a könyvbe írva és szerintem jól emléxem. De ha rosszul emléxem és nincs ilyen indikátor és vmit félre értettem akkor szóljatok.