Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Latyakk

csendes tag

válasz Dzoli #3250 üzenetére

Hát úgy értem, hogy én az öt meg harminc másodpercesen nyomom az ipart, és ritka az, hogy tíz pip fölé megyek egy téttel. Viszont ezt elég sűrűn csinálom. Mivel át akartam már menni másik helyre amúgy is, mert elég furcsa dolgokat tapasztaltam (stream-elik az adatokat, a gépemen nincs semmi, és ha kilépek max. x száz darab gyertyát tölt be a gép, tehát a történelem elveszik), mint pl. hogy néha visszamegy a grafikon, és aztán kimarad 2 perc, aztán hirtelen valami lesz, és ha nem vagy elég gyors, akkor bukta. Naés tennap az történt, hogy pluszban voltam, néztem a másik cég grafiját, és ott már látszott a fölfele mozgás, de itt nem. másfél percig... csak a nulla változást rajzolta ki. Aztán a másik cégnél látszott, hogy elindul lefele. Ekkor még vártam egy kicsit, aztán inkább kiszálltam. A végeredmény az lett, hogy azonnal a következő perc elején bemutatták a kimaradt gyeryákat, aminek a konszolidált végeredménye az, hogy nem kaptam meg 3,5 PIP-et, és eltűnt volna 4 PIP. Szal ez volt.

Az FXPro-t mindjárt megnézem. Köszi a tippet!

Új hozzászólás Aktív témák