Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
Általános szabály, hogy 1 kötésen nem kockáztatsz többet a teljes tőkéd 1-5%-ánál.
Ilyenkor még nincs különösebb stressz, és ha vesztesz is, ez még könnyen ledolgozható.
Sok írás megtalálható a neten, csak keresgélni kell. Tanfolyamokat nem ismerem, egyen sem jártam, de kétlem, hogy pár nap alatt bárkiből is sikeres tréder lenne egy ilyen elvégzése után. Kapsz egy rendszerezett tudást, esetleg 1-2 kereskedési stratégiát.
Plusz500-at néztem, de én maradok a Metatradernél, mert abban van felépítve a kereskedési rendszerem. A csali bónuszoknak pedig nem kell bedőlni. Általában ki nem veheted, csak kereskedhetsz vele. A legtöbben pedig úgyis elbukják a saját pénzükkel együtt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ferdzsoo
addikt
Én is nézegettem sőt az elején a plus500-nál akartam kereskedni, csak senkinek nem volt velük még éles tapasztalatuk.
Emiatt az FXpro hoz mentem, itt igaz nincsenek részvények, de van arany és olaj ami engem érdekel...
De ha esetleg a plus500-nál nyitsz éles számlát mindenképpen várom a visszajelzésedet mert nekem nagyon szimpatikusak voltak a demószámla alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ASUS ExpertBook B7 Flip (B7402FB) 2 az 1-ben üzleti laptop, i7, 16GB RAM, 4G modem, új!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Vadi új, bontatlan, 1 év gari + AppleCare+ TL
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 ÚJ! 2in1 toll 1 ciklus gari 2027.04
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)