Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Sztrixi78
üzenetére
Arról nem szólnak az irodalmak....
de nem is nagyon lényeg. A lényeg inkább az, hogy saját magad találd meg a neked megfelelő beállítást. Azt sokan elfelejtik, hogy mikor periódust állítanak be az mire szolgál....magától értetődő de mégsem figyelik sokan. 12 illetve 26 gyertya trendjére vonatkozik. Erre már korábban is felhívtam a figyelmet, hogy ne akarjon valaki hosszabb trendeket megfogni egy alacsony periodicitású beállítással.Előttem szóló hozzászólása teljesen helyénvaló, nem ismétlem meg...
Amúgy mivel a szakirodalmak többnyire napos felbontású chartokat mutatnak, ott elég helyénvaló lehet egy ilyen beállítás.
Én azt szoktam csinálni, hogy backtest-optimalizálás segítségével megkerestetem a géppel a lehető legjobb jelzéseket adó beállítást....persze ezt meglehet csinálni manuálisan is, szemmértékre...egyén és stratégia függő...
-
Dzoli
tag
válasz
Sztrixi78
üzenetére
A paraméterezés sok mindentől függhet. Én szoktam 8,16,9, vagy 24,52,18 beállításokkal is használni.
Az MACD eleve késve jelez, ezt gyorsabb beállításokkal lehet valamennyire ellensúlyozni, de akkor megnő a téves jelzések valószínűsége. A lassabb paraméterezéssel biztosabb a jelzés, de lemaradsz a mozgások egy részéről. Vagy végig ülsz olyan korrekciókat, amiket a gyorsabb beállítással esetleg le is lehetett volna kereskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de nem is nagyon lényeg. A lényeg inkább az, hogy saját magad találd meg a neked megfelelő beállítást. Azt sokan elfelejtik, hogy mikor periódust állítanak be az mire szolgál....magától értetődő de mégsem figyelik sokan. 12 illetve 26 gyertya trendjére vonatkozik. Erre már korábban is felhívtam a figyelmet, hogy ne akarjon valaki hosszabb trendeket megfogni egy alacsony periodicitású beállítással.