Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
Nem 1szerű

#Exian
Nem fog leesni a tv de nem tudom hogy mennyire lógna rjta a tv a ki van húzva
[Ez talán] -
Exian
addikt
Ha esetleg találsz jót, amit majd felszerelés után tudsz ajánlani, megoszthatnád majd velem is, ugyanilyen TV-hez keresek én is. Persze, ha én találok valami tutit előbb, mint Te, akkor én is jelzem majd.
Kicsit macera most, igaz nem nagy mértékben, de állandóan el kell kicsit tolnom/forgatnom, attól függően, hogy a fotelből vagy az ágyból nézem. Egy falra szerelt, stabil karos konzol jó lenne. Szóval nekem olyan kellene, amivel kismértékben tudnám jobbra, balra elforgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Yettel topik
- Egészen februárig halasztották a Styx: Blades of Greed-et
- Videós, mozgóképes topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor