Hirdetés
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911
üzenetére
Én a TV -ket 2-3 filmet futtatva szoktam beállítani. Ami persze nem az ordas nagy látványról szól, de jobban látszik a TV tudása és jobban látom azt is, hogy egyes jeleneteknél valami nem oké a beállításokkal.
HDR - Covenant
Itt a nyitójelenetet szoktam nézni, illetve később, ahogy megy az űrben a hajó. Majd a hibernálásból ébresztés, valamint az előtte lévő részt, amikor mászkál Walter. Aztán a bolygón mutatott jeleneteket.DV - Végjáték
Végső harc, illetve az előtte lévő jeleneteket, amikor eljutnak a csettintésig, és ezzel visszahoznak egy csomó embert. Ott van kb. minden.Avatar -ból szerintem az első rész nagy csatajelenete (vége felé) tök jó a mozgásmegjelenítés tesztelésére. Onnan kezdve, hogy a lebegő kövek közül előjönnek azokkal a repülő "hátasokkal".
Utóbbi azért jó, mert jobban be lehet lőni a megfelelő mozgást a gyors kameramozgások miatt. Én natúrban szeretem úgy, hogy minden le van véve. Viszont az páromnak nem tetszik, így általában megpróbálom kompromisszumokkal beállítani, hogy mindenkinek jó legyen. Vagy kevésbé legyenek hibák mindenki számára.
További hibák feltárására, látványra meg ott van YouTube -on egy csomó tesztvideó HDR -ig.
Nyilván nem a legjobb egy streaming app a TV képességeinek bemutatására, de ha csak az áll rendelkezésre, akkor az is jó lesz. Pl. nincs BR lejátszó, vagy virágbolti film, ami magasabb, helyesebb, jobb minőséget nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor