Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik
üzenetére
Elvittem tegnap az 55-ös Pana OLED-et gariztatni (lsd. előző h.sz. link). Ma visszaadták. Az e-mailben csak annyit írtak, elutasítva. Elmentünk érte, már készültem mindenféle érvekkel... "Letöröltük" Nem volt megalázó
(én is próbáltam mikroszálassal natúrban, semmi). Az mondták, valami ragasztónyom lehetett (WTF?????), mert ezzel jött le:
Még nem kapcsoltam be, de valóban nem látszik rajta semmi kikapcsolt állapotban.
Szóval hiába kacsingattam a 75c935-re, most marad ez. Köszönök minden info-t, még visszatérhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55QN70F) m140CM NEO QLED SMART 144HZ UJ MODELL! AKCIÓ
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE55Q700T) 140CM 8K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(én is próbáltam mikroszálassal natúrban, semmi). Az mondták, valami ragasztónyom lehetett (WTF?????), mert ezzel jött le:
Vhiktor