- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
46100 - 46001
46472 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve2006
tag
Ezen a ponton már én is chatgpt-t kérdeztem.
Szerinte C7K -ból van T653T01 és 0012T01 is.
Ugyanaz a tv (kívülről) ,de más a firmware ág.
A kettő nem fel felcserélhető egymással.Szóval ha a tévéd az mondja magáról ,hogy ő 0012T01 akkor elvileg 0012T01 firmware kell rá.
Kiemelve ,hogy ez mind chat gpt írás.Itt sajnos elengedem a kérdést, mert gpt barátunk is tévedhet. Azzt tanácsolom várd meg ,még valaki leírja mi az igazság és mit rakhatsz fel rá.
Ez így ebben a formában nem igaz. Korábban T653T01 volt, és emlékeim szerint a V486-os verzió kijövetelekor változtatta meg a TCL, onnantól már 0012T01-esre változott. A kettő teljesen ugyanaz. Így szokták írni:
TCL T653T01 platform
V8-0012T01-LF1 -
Szabb33
csendes tag
-
boborján2
őstag
Ezen a ponton már én is chatgpt-t kérdeztem.
Szerinte C7K -ból van T653T01 és 0012T01 is.
Ugyanaz a tv (kívülről) ,de más a firmware ág.
A kettő nem fel felcserélhető egymással.Szóval ha a tévéd az mondja magáról ,hogy ő 0012T01 akkor elvileg 0012T01 firmware kell rá.
Kiemelve ,hogy ez mind chat gpt írás.Itt sajnos elengedem a kérdést, mert gpt barátunk is tévedhet. Azzt tanácsolom várd meg ,még valaki leírja mi az igazság és mit rakhatsz fel rá.
-
nOvOp
senior tag
-
wallace 234
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
De már hozzá van adva több profil, pont ezt mondtam, hogy mindegy melyikben vagyunk, mert a főoldalon összeönti a javaslatokat meg előzményeket (változik attól függően, hogy melyik profilban vagyunk, de ugyanúgy mindkét profil tartalmait összeporszívózza, legfeljebb csak a sorrend és összetétel más).
A megtekintés folytatásának javaslatainál ott vannak a párom által nézett tartalmak is, nem csak a sajátjaim. De nyilván ez nem akkora probléma, ami jobban zavar, hogy az applikáció loginokat sem kezeli külön (értsd: a saját profilodban a saját loginod lenne a default amikor elindítasz egy Youtube-ot vagy bármi hasonlót).
Kicsit olyan, mintha lenne egy számítógéped, két felhasználói fiókkal, de összeönti egy helyre végül a böngészési előzményeidet, jelszavaidat, könyvjelzőidet, aztán majd megoldjátok egymás között ahogy tudjátok.
-
nOvOp
senior tag
-
mikrofon
veterán
-
rainman72
nagyúr
Mi baja lehet a dobozban

Nekem is oda kerül most a 65C6K egy időre. -
mikrofon
veterán
Költözés miatt van egy becsomagolt 65c855 TV-m és egy jbl bar 1300 soundbar-om. Ezek most hónapokig nem lesznek használva. Van valaki akit esetleg érdekelne? Lehet hogy jobb helye lenne, mint bedobozolva a gardróbban.
-
fery02
addikt
-
Szabb33
csendes tag
-
boborján2
őstag
-
nOvOp
senior tag
Kicsit uppolom a kérdést:
Még mindig nem tudtam rájönni, hogy lehetséges-e elkülöníteni a Google TV fiókokat abban az értelemben, hogy mindegyik saját app loginokkal rendelkezzen és a főoldalon is saját ajánlók és "continue watching" listák legyenek. Mert jelenleg a főoldalon a két fiók tartalma össze van öntve, így pedig sok értelmét nem látom, hogy több Google TV fiók is legyen felvéve, ha úgyis a Youtube appot (csak egy példa) megnyitva kell választani fiókot.Szóval a cél az lenne, hogy a Google TV fiók váltással a Youtube automatikusan a saját fiókjainkba lépjen be.
De már az is nagy segítség lenne, ha el tudnám rejteni a nem kellő fiókokat (kezelek pár csatornát, de oda csak feltölteni szoktam), így nem kéne minden Youtube indításnál a 12 lehetséges fiókból kiválasztani azt egy 1-1 fiókot, amit a barátnőm és én nézünk. Csak olyat tudok, hogy ha az egyikből kilépek, akkor kilép az összesből ami hozzám tartozik (ráadásul nekem van egy családi megosztásom, így kiszűrkítve ott van még +3 fiók is, amik bejelentkezésre várnak... teljes a káosz).
Nem ezt keresed? A 624-es fw beüzemelésnél kérdezte meg tőlem. Gondolom akkor már az ennél újabbaknál is meg van ez az opció.
-
nOvOp
senior tag
A v636-ot vki esetleg felrakta?
Illetve ezen az oldalon lévő fw-k jók a c7k-hoz? -
Oistrakh1
tag
Én is gondolkodtam a vb miatt hogy lesznek e akciók de így hogy ólcsobban vettem a telekomtól 287-ért úgy voltam vele hogy ettől nem hiszem hogy sokkal olcsóbb lennének de sose tudni de ha nagy akciók lesznek rá akkor kicsit mérges leszek magamra
-
Pro Koryak
addikt
-
mikrofon
veterán
-
tobias40
veterán
Én is erre a tipusra várok,a foci vb miatt remélem akcióznak de még majd kiderül.
Ha nem akkor sem lesz sztem drágább mint most mert jönnek ki az új tipusok.
1-2 hónap múlva okosabbak leszünk...
-
Oistrakh1
tag
Na megrendeltem a 65 c7k tv-t 287 re jött ki ingyenes szállítással a telekomtól remélem minden rendben lesz a tv-vel köszönöm a tippeket és tanácsokat!

-
rainman72
nagyúr
-
ada19
őstag
-
boborján2
őstag
400-450 ezer ft környékén melyik a legjobb vétel most 75" és 85" méretben?
-
csako
veterán
Lehet bugos volt még a cikkekben írt korlátozás
-
kokokka
addikt
-
headhunter
addikt
Én egy ilyen régebbi hírt találtam, aztán lehet, hogy semmi köze a te problémádhoz.
"Mintha a hónap elején bevezetett hirdetések még nem lennének elég csalódást keltőek, az Amazon Prime Video most megszüntette a Dolby Vision HDR és a Dolby Atmos térhatású hangot – kivéve, ha havi 2,99 dollárt fizetünk a hirdetések eltávolításáért. A változást először a 4KFilme fedezte fel, és az Amazon szóvivője is megerősítette. Ha hirdetésekkel nézed a Prime Video tartalmait, a legjobb nagy dinamikatartományú formátum, amit láthatsz, a HDR10+, ami összehasonlítható a Dolby Vision-nel. Azonban elég ritka, hogy egy tartalom mind Dolby Vision, mind HDR10+ formátumban elérhető legyen, így valószínűbb, hogy a gyengébb HDR10 formátum váltja fel a Dolby Vision-t. Hasonlóképpen, a legjobb térhatású hangformátum, amit hallani fogsz, a Dolby Digital 5.1. Bár ez a változás valószínűleg arra készteti majd néhány embert, hogy többet fizessen, az Amazonnak ezzel egyúttal csökkenhetnek a Dolby-nak fizetendő licencdíjak. Az Amazon hasonló költségcsökkentő döntést hozott az olcsóbb Fire TV Stick Lite esetében is, amely nem képes dekódolni a Dolby hangot, míg a hagyományos Fire TV Stick képes rá, annak ellenére, hogy mindkét streaming eszköz azonos hardverrel rendelkezik."
+#46070 csako
Tegnap, újra Dolby Vision-nal indult az ötödik évad összes epizódja.
-
Steve2006
tag
-
kokokka
addikt
Én egy ilyen régebbi hírt találtam, aztán lehet, hogy semmi köze a te problémádhoz.
"Mintha a hónap elején bevezetett hirdetések még nem lennének elég csalódást keltőek, az Amazon Prime Video most megszüntette a Dolby Vision HDR és a Dolby Atmos térhatású hangot – kivéve, ha havi 2,99 dollárt fizetünk a hirdetések eltávolításáért. A változást először a 4KFilme fedezte fel, és az Amazon szóvivője is megerősítette. Ha hirdetésekkel nézed a Prime Video tartalmait, a legjobb nagy dinamikatartományú formátum, amit láthatsz, a HDR10+, ami összehasonlítható a Dolby Vision-nel. Azonban elég ritka, hogy egy tartalom mind Dolby Vision, mind HDR10+ formátumban elérhető legyen, így valószínűbb, hogy a gyengébb HDR10 formátum váltja fel a Dolby Vision-t. Hasonlóképpen, a legjobb térhatású hangformátum, amit hallani fogsz, a Dolby Digital 5.1. Bár ez a változás valószínűleg arra készteti majd néhány embert, hogy többet fizessen, az Amazonnak ezzel egyúttal csökkenhetnek a Dolby-nak fizetendő licencdíjak. Az Amazon hasonló költségcsökkentő döntést hozott az olcsóbb Fire TV Stick Lite esetében is, amely nem képes dekódolni a Dolby hangot, míg a hagyományos Fire TV Stick képes rá, annak ellenére, hogy mindkét streaming eszköz azonos hardverrel rendelkezik."
Nem tudom ez kinek a cikke, de nálam DV és Atmos a Prime. Logikusan azok, amik ezekkel a technikákkal készültek.
-
Oistrakh1
tag
-
Cartmenn
aktív tag
Üdv!
Tv-s fórumból irányítottak át ide ,mindenki a a c7k tv ajánlotta inkább a qn80-as samsung helyett most kedvezménnyel 290-ért tudnék venni 65-ös méretben kérdésem a következő mivel még nem volt ilyen márkájú tv-m érdekelne pro kontra vélemény a tv-vel kapcsolatban előre is köszi!
Hát az ára biztos
nekem 75ös van , régebbi típus (c805) kevesebb zónával, fele ekkora fényerővel mint a c7k ,nekem épp nem volt gondom a TCL márkával
2.5 éve van meg -
csako
veterán
TCL tv-n tapasztalta más is a Primevideo streaming szolgáltatónál a The Boys 5. évad csak HDR10+-on elérhető?
Amazon Fire TV Stick 4K Max-on Dolby Vision+ Dolby Atmos-szal nézhető.
A második rész DV-vel indult el, az első és a harmadik HDR10+, a mai negyediket még nem láttam.
-
Steve2006
tag
TCL tv-n tapasztalta más is a Primevideo streaming szolgáltatónál a The Boys 5. évad csak HDR10+-on elérhető?
-
headhunter
addikt
-
banuszzs79
tag
Én meg pont az ellenkezőjét érzem. Bár én leginkább akkor tudom megítélni, ha a két kép egymás mellett van (ugye egy téve esetén ez nem megy). De azt látom, hogy DV esetén, ha a képen van egy ablak ahonnan bejön a fény, akkor eléggé nagy fényudvara van ( nem tudom mi a szakmai neve
) és a kép teljesen kifakult lesz. De hogy ez a korábbi verzióban is volt vagy sem, nem tudom. Vagy hogy esetleg maga a film lenne ilyen. Bár azt hiszem több filmnél is láttam. És SD filmnél nem rémlik ez a jelenség. Ja és 65C7K v637. DV-tartalmakat egyáltalán nem nézek de lehet akkor most letöltök valamit és kipróbálom nekem a sd volt harmat gyenge meg a sima tv adók nagyon el voltam keseredve piros ember fejek stb...de most nagyon bejön ez nekem az én szememnek most patent minden...youtubon keresztül probálta ma hdr10 bemutató vidiket imax-ben filmmaker módban én ott nagyon elgéedett vagyok...ami sokszor változott a gamer mód xbox fortnite sokszor nem tudtam miért valami hiányzott de most lerobban a játék tü éles gyönyörü szinek ott se tudok kötekedni most...

-
nOvOp
senior tag
Nos sokat mérgelődtem hogy az egy éves c765 nem az igazi (nekem)kép szin beállitások terén de azt hiszem most megérkeztünk igy egy év után az utolsó updattel végre!!! Na ez az a képminőség amit elvárok egy ilyen tévétől...Filmmaker mód SD-BEN is gyakorlatilag annyi hogy feketéből toltam még rá 2.4-es gammával 45 Feketeszin 4 szinhőmérséklet minden más kikapcsolva... és hát na lerobbanó szinek kellemes bőrszin éles kontrasztos kép...gondoltam leirom hátha valakit érdekel...

Én meg pont az ellenkezőjét érzem. Bár én leginkább akkor tudom megítélni, ha a két kép egymás mellett van (ugye egy téve esetén ez nem megy). De azt látom, hogy DV esetén, ha a képen van egy ablak ahonnan bejön a fény, akkor eléggé nagy fényudvara van ( nem tudom mi a szakmai neve
) és a kép teljesen kifakult lesz. De hogy ez a korábbi verzióban is volt vagy sem, nem tudom. Vagy hogy esetleg maga a film lenne ilyen. Bár azt hiszem több filmnél is láttam. És SD filmnél nem rémlik ez a jelenség. Ja és 65C7K v637. -
fery02
addikt
Nos sokat mérgelődtem hogy az egy éves c765 nem az igazi (nekem)kép szin beállitások terén de azt hiszem most megérkeztünk igy egy év után az utolsó updattel végre!!! Na ez az a képminőség amit elvárok egy ilyen tévétől...Filmmaker mód SD-BEN is gyakorlatilag annyi hogy feketéből toltam még rá 2.4-es gammával 45 Feketeszin 4 szinhőmérséklet minden más kikapcsolva... és hát na lerobbanó szinek kellemes bőrszin éles kontrasztos kép...gondoltam leirom hátha valakit érdekel...

Engem mindenképp érdekel, 55C765 tulajként.
Én még v590-en vagyok (első android 14-es fw), kalibrált beállításokkal és én is ezen a véleményen vagyok, hogy gyönyörű a képe, de ez leginkább csak SDR tartalomra vonatkozik nálam valamiért.
Dolby Vision tartalomnál fakóbb tud lenni a kép, plusz mintha a local dimming elnagyoltabban működne, mintha fele annyi zónaszámú lenne a TV-m, miközben SDR-ben tűpontosan működik.
Lehet, hogy a Dolby Vision miatt valamikor én is felteszem a legújabb szoft-ot, hiába hogy érvénytelenítődik majd a kalibrált pakk, de hátha szebb lesz a DV minőség.
Nálad a DV mód szebb, mint az SDR?
-
banuszzs79
tag

-
Oistrakh1
tag
Üdv!
Tv-s fórumból irányítottak át ide ,mindenki a a c7k tv ajánlotta inkább a qn80-as samsung helyett most kedvezménnyel 290-ért tudnék venni 65-ös méretben kérdésem a következő mivel még nem volt ilyen márkájú tv-m érdekelne pro kontra vélemény a tv-vel kapcsolatban előre is köszi!
-
gg72
veterán
-
Vhiktor
Topikgazda
-
gg72
veterán
-
Vhiktor
Topikgazda
-
gg72
veterán
-
nOvOp
senior tag
Volt aki esetleg a v637 helyett visszatette a v626 vagy v624-et? Mert hogy a fekete nem volt az igazi a v637-es verzión?
-
AxBattler
félisten
-
nfsu17
veterán
Jól látom, hogy idén nem lesz 50" az újakból?
-
TCr
veterán
-
mikrofon
veterán
Pont így gondolom. Mindemellett a fekete se egységes így valójában kérdés a teszt objektivitása. Persze a tartalom lehet hogy helytálló csak a fotó nem túl jó...
-
TCr
veterán
Megnéztem pár tesztet . Az új szérián kicsivel természetesebbek a színek. A c7l helyett inkabb a c8k c8l szériát ajánlják. Kíváncsi leszek a sony milyen tvket mutat be még idén.Kizárt az egységesség, ami a kalibrációt, vagy legalább a preferenciákat illeti.
Messziről lerí a fotóról, ne csak a sötét részekre fókuszáljatok. -
rainman72
nagyúr
Megnéztem pár tesztet . Az új szérián kicsivel természetesebbek a színek. A c7l helyett inkabb a c8k c8l szériát ajánlják. Kíváncsi leszek a sony milyen tvket mutat be még idén.Sony ami TCL-el lett
-
Luck Dragon
támogató
Megnéztem pár tesztet . Az új szérián kicsivel természetesebbek a színek. A c7l helyett inkabb a c8k c8l szériát ajánlják. Kíváncsi leszek a sony milyen tvket mutat be még idén.C8L, hogy elüt a többitől.
-
NTibor2021
újonc
Megnéztem pár tesztet . Az új szérián kicsivel természetesebbek a színek. A c7l helyett inkabb a c8k c8l szériát ajánlják. Kíváncsi leszek a sony milyen tvket mutat be még idén. -
ateszm
senior tag
Szinte csak az Apple TV, Netflix, HBO Max és a Youtube pörög (otthoni stream NAS-ról nem nagyon van). Ami miatt idővel vennék egy Apple TV 4K-t (vagy legyen bármi is a neve majd akkor) az inkább akkor lenne esedékes, amikor már el-el maradnak a frissítések a C6K-ra vagy belassul, lelassul.
Meg őszintén szólva az AirPlay lejátszás sem tökéletes, például iPhone vagy MacBook felől megosztok egy videót és kissé darabos a mozgás vagy a fotók lapozgatása. Arra elmegy, hogy rokonoknak tartsak diavetítést, de láttam már jobb AirPlay teljesítményt ennél (nem tudok konkrét modellt mondani, olyan sokféle TV-t látni szállásokon).
A ki-mit fizet részébe nem mennék bele, párom is megkeresi a "rávalót" és amit együtt használunk, azt nem engedi, hogy csak én fizessem. A kocsimat is használja, szóval már a szervizek, biztosítás és az éves matricák felét is kifizeti saját akaratból. A saját kütyüket már mindenki magának fizeti persze. De ahány ház, annyi szokás.
Valahol úgy természetes,ha a terhek közösek,hobbik pedig egyéni finanszírozásúak. De valóban ahány ház annyi szokás. De off vége részemről, jó fényeket és beállításokat mindenkinek!
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezt nyilván te látod mi fér bele!(apple tv4K 40K használtan)
Nálunk úgy működik,hogy én eldöntöm,megkeresem a rávalót, mikor megérkezik (pl 65c7k) kedvesem: "minekideeznemkellettvolnanagyezide" mantrát tolja. Aztán meg ő hív meg egy közös mozizásra, ergo nagyon élvezi.
De visszatérve szerintem egy 300K-s tv megérdemel egy jó médialejátszót,feltéve ha csak dedikált streamingszolgáltatót néztek,mert arra nem kötelező véleményem szerint.Szinte csak az Apple TV, Netflix, HBO Max és a Youtube pörög (otthoni stream NAS-ról nem nagyon van). Ami miatt idővel vennék egy Apple TV 4K-t (vagy legyen bármi is a neve majd akkor) az inkább akkor lenne esedékes, amikor már el-el maradnak a frissítések a C6K-ra vagy belassul, lelassul.
Meg őszintén szólva az AirPlay lejátszás sem tökéletes, például iPhone vagy MacBook felől megosztok egy videót és kissé darabos a mozgás vagy a fotók lapozgatása. Arra elmegy, hogy rokonoknak tartsak diavetítést, de láttam már jobb AirPlay teljesítményt ennél (nem tudok konkrét modellt mondani, olyan sokféle TV-t látni szállásokon).
A ki-mit fizet részébe nem mennék bele, párom is megkeresi a "rávalót" és amit együtt használunk, azt nem engedi, hogy csak én fizessem. A kocsimat is használja, szóval már a szervizek, biztosítás és az éves matricák felét is kifizeti saját akaratból. A saját kütyüket már mindenki magának fizeti persze. De ahány ház, annyi szokás.
-
ateszm
senior tag
Persze,ezért is fogalmaztam úgy ahogy,vannak erre topicok ahol majd "mindenevő" boxokat tudnak ajánlani.

Amúgy ez a DV is olyan,hogy valakinek a szőr feláll a hátán,mikor a film "kiesik" a tv-ből, van akinek meg ez a csúcs. A saját véleményem pedig,hogy ha az eszköz jelen esetben egy 65"DV képes tv,akkor etessük is meg rendesen,rendes tartalommal
-
mikrofon
veterán
Azt azért tegyük hozzá hogy a TV-től és igényektől is függ, mert nem mindegy hogy fontos-e DV tartalom és a steaming is mert ezt nem mindegyik S905X/4gb-s box tudja hogyan úgy, ha meg csak streaming a fontos akkor egy firestick 4k Max gen2 is elég ami azért az alkalmanként a Kodi-val és/vagy Plex-szel is megbirkózik....
-
ateszm
senior tag
Ne is offoljunk,van erre topic: ár/értékben az S905X boxok 4gb rammal gigabites lannal coreelec-el már nagyjából mindent megesznek. Bár hozzáteszem én is kényelmes vagyok, és simán andoid 14 fut kodival, de beállítás után remekül együttműködik a TV-vel. Nyilván Coreelec-el az igazi.
-
TCr
veterán
Nálunk úgy működik,hogy én eldöntöm,megkeresem a rávalót, mikor megérkezik (pl 65c7k) kedvesem: "minekideeznemkellettvolnanagyezide" mantrát tolja. Aztán meg ő hív meg egy közös mozizásra, ergo nagyon élvezi.
De visszatérve szerintem egy 300K-s tv megérdemel egy jó médialejátszót,feltéve ha csak dedikált streamingszolgáltatót néztek,mert arra nem kötelező véleményem szerint.Véletlenül sem szeretnék off-lavinát indítani, csak érdekel, hogy most így 2026-ban mi számít jó médialejátszónak?
Korábban ezeket használtam: Popcorn A210, CoreELEC-es Amlogic boxok, de már én is "elkényelmesedtem" a tv+nas+plex kombinációval. -
ateszm
senior tag
Most nem foglalkoznék külső eszközökkel, meg ha már vennék, akkor egy Apple TV lenne, csak már megvárnám a generációváltást és különben is sokallom az árát jelenleg (annyi kiadás volt a hónapban, hogy nem menne át a költségvetési bizottságon
).De gondoltam addig is keresnék erre valami megoldást.
De visszatérve szerintem egy 300K-s tv megérdemel egy jó médialejátszót,feltéve ha csak dedikált streamingszolgáltatót néztek,mert arra nem kötelező véleményem szerint. -
Stauffenberg
nagyúr
Most nem foglalkoznék külső eszközökkel, meg ha már vennék, akkor egy Apple TV lenne, csak már megvárnám a generációváltást és különben is sokallom az árát jelenleg (annyi kiadás volt a hónapban, hogy nem menne át a költségvetési bizottságon
).De gondoltam addig is keresnék erre valami megoldást.
-
ateszm
senior tag
Még mindig nem tudtam rájönni, hogy lehetséges-e elkülöníteni a Google TV fiókokat abban az értelemben, hogy mindegyik saját app loginokkal rendelkezzen és a főoldalon is saját ajánlók és "continue watching" listák legyenek. Mert jelenleg a főoldalon a két fiók tartalma össze van öntve, így pedig sok értelmét nem látom, hogy több Google TV fiók is legyen felvéve, ha úgyis a Youtube appot (csak egy példa) megnyitva kell választani fiókot.Szóval a cél az lenne, hogy a Google TV fiók váltással a Youtube automatikusan a saját fiókjainkba lépjen be.
De már az is nagy segítség lenne, ha el tudnám rejteni a nem kellő fiókokat (kezelek pár csatornát, de oda csak feltölteni szoktam), így nem kéne minden Youtube indításnál a 12 lehetséges fiókból kiválasztani azt egy 1-1 fiókot, amit a barátnőm és én nézünk. Csak olyat tudok, hogy ha az egyikből kilépek, akkor kilép az összesből ami hozzám tartozik (ráadásul nekem van egy családi megosztásom, így kiszűrkítve ott van még +3 fiók is, amik bejelentkezésre várnak... teljes a káosz).
Azt hittem már megoldódott azóta, mondjuk vettél egy jó kis tv-boxot normális kadenciahelyes,és megfelelő felbontás kihasználására. (én biztos ezt tenném)
Asszony TV-n, Te boxon, és probléma megoldva
-
Stauffenberg
nagyúr
Értem hogyan kell fiókot váltani.
Nem ez volt a kérdés.Hanem az, hogy lehet-e ténylegesen elkülöníteni őket, mert például mindegy melyik fiókban vagyunk, ugyanazok az ajánlók ömlenek be oda. Értsd úgy, mint amikor egy Windows vagy MacOS esetén külön fiókokkal lépsz be, minden a sajátod. Az a kérdés, hogy ilyesmit tud-e.
-
OC
őstag
-
droti25
őstag
-
ateszm
senior tag
Nem beszélve a szemétről, amit a régi rendszer hagy maga után. Nekem amúgy mindig jó érzés belakni egy új rendszert. Valamiért akkor olyan érzésem van,mintha a termék is új lenne

-
nicu71
addikt
-
ateszm
senior tag
-
OC
őstag
Köszi a választ! 🙏
Ma fel is pattintom.
-
Steve2006
tag
Sziasztok!
TCL 65C845 modellt akarom frissíteni.
Aktuális verzió a tv-n: V8-0012T01-LF1V509.002303
Első kérdésem, hogy ez a frissítés megfelelő-e rá: V8-0012T01-LF1V637.003153
Ha nem, akkor segítsetek légyszi a megfelelő kiválasztásában.
Ha oedig stimmel, akkor van-e bármi extra, amire figyeljek (kötelező factory reset stb.)
Köszi előre is!🙏
Ha az az aktuális verziód, akkor a tévéd C845X2. Így jó hozzá a V637-es frissítés, nyugodtan felteheted. Nem feltétlenül szükséges a reset, bár sokan ajánlják, mert Android 12-ről 14-re frissül. Ha nem jelentkezik semmilyen probléma, akkor szerintem felesleges resetelni.
-
OC
őstag
Sziasztok!
TCL 65C845 modellt akarom frissíteni.
Aktuális verzió a tv-n: V8-0012T01-LF1V509.002303
Első kérdésem, hogy ez a frissítés megfelelő-e rá: V8-0012T01-LF1V637.003153
Ha nem, akkor segítsetek légyszi a megfelelő kiválasztásában.
Ha oedig stimmel, akkor van-e bármi extra, amire figyeljek (kötelező factory reset stb.)
Köszi előre is!🙏
-
rainman72
nagyúr
-
ateszm
senior tag
-
rainman72
nagyúr
-
nOvOp
senior tag
Milyen Telekom boxod van? Androidos, vagy IPTV-s?
Android. Persze az összes funkciót nem tudja kezelni a távirányító. OK gomb, és a fel-le, jobbra-balra nyíl működik csak. De ezekkel elő lehet hívni az EPG-t, csatornát lehet váltani. Nekem ez bőven elég, nagyon úgysem nézem.
-
Donki Hóte
veterán
Nekem nagyon bejön. Hardver aprón vettem én is. Ezt az egyet használom a tévéhez, a telekom STB-hez, meg az Apple tv-hez is. Sokkal esztétikusabb és kisebb is, mint az eredeti (nekem C7K van). Annyi csak, hogy sajnos ugyanúgy kattognak a gombok, mint az eredetin. Ami nem olyan gáz, de mikor tegnap már harmadszorra adtam meg vele a jelszavamat a fiókomhoz, a feleségem már nagyon csúnyán nézett rám
Milyen Telekom boxod van? Androidos, vagy IPTV-s?
-
Stealth
őstag
Extractorból tudsz esetleg olyat ami megbízhatóan működik?
Nem sajnos.
Nekem aktív hangfalaim vannak, HDMI bemenettel. -
nOvOp
senior tag
Nekem nagyon bejön. Hardver aprón vettem én is. Ezt az egyet használom a tévéhez, a telekom STB-hez, meg az Apple tv-hez is. Sokkal esztétikusabb és kisebb is, mint az eredeti (nekem C7K van). Annyi csak, hogy sajnos ugyanúgy kattognak a gombok, mint az eredetin. Ami nem olyan gáz, de mikor tegnap már harmadszorra adtam meg vele a jelszavamat a fiókomhoz, a feleségem már nagyon csúnyán nézett rám
-
szabics_28
csendes tag
-
rainman72
nagyúr
-
nfsu17
veterán
-
Szpilu__25
tag
-
zsolt501
nagyúr
Garis avagy kuka lett a c845.
a c8khoz pl már igy nem kell majd ez. A sztorira nem emlékszem volt e itt tárgyalva, mi is történt vele?
-
Szpilu__25
tag
Garis avagy kuka lett a c845.
a c8khoz pl már igy nem kell majd ez. -
Donki Hóte
veterán
Sziasztok, ha valakit érdekel:
[TCL RC933]Miért adod el?
Többet vettél, vagy nem vált be valamiért?
-
rainman72
nagyúr
-
nfsu17
veterán
eMAG #akcio
2 kupon használata esetén:
TCL 85C9K: 650 ezer Ft
TCL 65C9K: 390 ezer Ft
TCL 75C6K: 234 ezer Ft
TCL 50C7K: 158 ezer FtA kuponok használatához (a TV-n kívül) kell a kosárba 1 db termék a multi ajánlatok közül, 1 pedig az elektro hétvége ajánlatok közül. (pl.: ez és ez)
A 85C9K esetében piros színű a "raktáron" felirat, így jelen pillanatban már csak 1-2 darab lehet belőle.
A C6K és a C7K már múlt hétvégén is akciós volt, de a C9K-k emlékeim szerint nem (legalábbis ennyire nem).
Az 50C7K nem elírás?
209e-ből hogy lesz 158e?
Az 50C6K viszont pont 158e így -
rainman72
nagyúr
Emag-on kint vannak a 2026-os TCL TV-k árakkal. És már a héten várható szállítással.
65c8l 575e75C7L tök normális áron nyit ahogy nézem a 75C7K 800e körül volt ez meg 560

-
pooty
tag
Nálam exdigi van:
az EPG jól működik, pontos, de mostanában párszor csinált olyat, hogy nem volt hajlandó betölteni a tv műsort egyáltalán, aztán másnap vagy 2 nap múlva megint jó volt
viszont van az infógombos lekérdezés, amikor az aktuális csatorna nézése közben tudod megnézni másik csatorna tv műsorát(a képernyő alján lévő sávban), na az többnyire totál le van maradva, mintha nem tudná mennyi a pontos idő, mert tovább lapozással viszont elérem az aktuális műsort. -
NTibor2021
újonc
Emag-on kint vannak a 2026-os TCL TV-k árakkal. És már a héten várható szállítással.
65c8l 575e -
Stealth
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam kicsit.
Lecseréltem egy samsung (tizen rendszerű) tv-t egy C6K-ra, és adott egy régebbi Onkyo
TX-SR605 házimozi erősítő. A tv hdmi kábellel és optikával össze van kötve az erősítővel.Eddig a samsung tv-vel úgy működött, hogy ha bekapcsoltam csak a tv-t, akkor a hang a
tv hangszóróján szólt. Ha bekapcsoltam az erősítőt is, akkor ezt észlelte a tv, kikapcsolta
a tv hangszórókat és csak optikán küldte ki a hangot, és a tv távirányítójával tudtam
szabályozni az erősítő hangerejét. Ha kikapcsoltam az erősítőt akkor visszaállt a tv a
saját hangszórójára.A tcl ezzel szemben ezt nem tudja megcsinálni. Annyit tudtam elérni, hogy ha
bekapcsolom a tv-t akkor bekapcsolja az erősítőt, ha kikapcsolom a tv-t kikapcsolja
az erősítőt de a hangerő szabályozás nem működik.
A tv-n engedélyezve van a cec és az erősítőn is remote control.Az erősítő manualja szerint tudja a hdmi CEC-et, viszont az arc/earc-ot nem ezért az
kilőve, hogy hdmi-vel vegyem le a hangot a tv-ről.Van esetleg valakinek valami ötlete? Ha nem muszáj nem szeretnék extractort
használni.Ha egy távirányítót akarsz használni a hangerőhöz, akkor szerintem kell az extractor.
Ilyen a google tv oprendszer.
Ha az erősítőd earc képés lenne, akkor elég lenne egy távirányító is. -
Szpilu__25
tag
Sziasztok, ha valakit érdekel:
[TCL RC933] -
szabics_28
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam kicsit.
Lecseréltem egy samsung (tizen rendszerű) tv-t egy C6K-ra, és adott egy régebbi Onkyo
TX-SR605 házimozi erősítő. A tv hdmi kábellel és optikával össze van kötve az erősítővel.Eddig a samsung tv-vel úgy működött, hogy ha bekapcsoltam csak a tv-t, akkor a hang a
tv hangszóróján szólt. Ha bekapcsoltam az erősítőt is, akkor ezt észlelte a tv, kikapcsolta
a tv hangszórókat és csak optikán küldte ki a hangot, és a tv távirányítójával tudtam
szabályozni az erősítő hangerejét. Ha kikapcsoltam az erősítőt akkor visszaállt a tv a
saját hangszórójára.A tcl ezzel szemben ezt nem tudja megcsinálni. Annyit tudtam elérni, hogy ha
bekapcsolom a tv-t akkor bekapcsolja az erősítőt, ha kikapcsolom a tv-t kikapcsolja
az erősítőt de a hangerő szabályozás nem működik.
A tv-n engedélyezve van a cec és az erősítőn is remote control.Az erősítő manualja szerint tudja a hdmi CEC-et, viszont az arc/earc-ot nem ezért az
kilőve, hogy hdmi-vel vegyem le a hangot a tv-ről.Van esetleg valakinek valami ötlete? Ha nem muszáj nem szeretnék extractort
használni. -
baandii
senior tag
A "műsorújság" tudomásom szerint szolgáltató függő.
Nálunk pl. pontosKöszi az infót ezt nem tudtam. Már az időzónát meg mindent is próbaltam állítani.
-
belan
addikt
"A C765-el am meg vagy elégedve?"
Én nem. Korábban volt TCL 65C835-öm, és ahhoz képest mind kép, mind hang tekintetében jelentős visszalépés volt a C765. (De ahogy írtam is, a C8K-val és a C9K-val nincs tapasztalatom, és feltételezhető, hogy azok sokkal jobbak. Viszont ha most vennék oda TV-t, ahol a C765-öm van, akkor én inkább egy OLED-et választanék.)
Én mindig is oled parti voltam de jók tcl mini Led tv c835 ennyire jó volt? Pedig c765 nagyon sok zónbol áll c7k is, gondolom zóna kezelés lényeg. 7785f oled csak 435 ezer emagba! Nekem tesztet nagyon 65c7k majdnem azt vettem meg de 65 col oled lett végén belőle.
-
belan
addikt
eMAG #akcio
2 kupon használata esetén:
TCL 85C9K: 650 ezer Ft
TCL 65C9K: 390 ezer Ft
TCL 75C6K: 234 ezer Ft
TCL 50C7K: 158 ezer FtA kuponok használatához (a TV-n kívül) kell a kosárba 1 db termék a multi ajánlatok közül, 1 pedig az elektro hétvége ajánlatok közül. (pl.: ez és ez)
A 85C9K esetében piros színű a "raktáron" felirat, így jelen pillanatban már csak 1-2 darab lehet belőle.
A C6K és a C7K már múlt hétvégén is akciós volt, de a C9K-k emlékeim szerint nem (legalábbis ennyire nem).
Baromi jó árak
-
Tompika777
senior tag
-
baandii
senior tag
Más is tapasztalja, hogy a tv-n kiírt műsor le van maradva röbb órával ahhoz képest ami ténylegesen megy a tv-ben?
-
Vhiktor
Topikgazda
Én nem. Korábban volt TCL 65C835-öm, és ahhoz képest mind kép, mind hang tekintetében jelentős visszalépés volt a C765. (De ahogy írtam is, a C8K-val és a C9K-val nincs tapasztalatom, és feltételezhető, hogy azok sokkal jobbak. Viszont ha most vennék oda TV-t, ahol a C765-öm van, akkor én inkább egy OLED-et választanék.)
C835-t en jelenleg semmilyen másik miniledre nem cserélném le, csakis oledre.
-
proradeon
őstag
Redditen láttam egy posztot a srác végignézte és az összes oleden tapasztalták. Nem mindenkinél, de valakinél csak 2-3 év után jött elő. Cseréltek alaplapot, tápot nem segített elméletben max fényerőn túlmelegszik a táp és robbanásoknál mikor nagy fényt kell kiadnia a panelnek , hogy védje magát lekapcsol a tv biztonsàgi lépésként. Amilyen mázlim van lg G5-t 55 colos méretben sem mediánál nem lehet már rendelni sem euronicsnál reggel óta olyat ami talpas. A C765-el am meg vagy elégedve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
46100 - 46001
46472 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- E-roller topik
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- További aktív témák...
- HISENSE 75U7Q PRO UHD Smart MiniLED TV, 189 cm
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB Starlight 95% akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megnéztem pár tesztet . Az új szérián kicsivel természetesebbek a színek. A c7l helyett inkabb a c8k c8l szériát ajánlják. Kíváncsi leszek a sony milyen tvket mutat be még idén.