Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Teasüti

  veterán

  válasz andris811 #110 üzenetére

  Mert a beépített Tasker event-ek csak az alapértelmezett/gyári ébresztő órával kompatibilisek.
  Nem tudom, h a 3rd party ébresztő progik is csinálnak-e ilyen jelentéseket a rendszer felé, hogy a Tasker tudja érzékelni. :F

  Viszont ha a Sleep as Android az alapértelmezett, a gyári nem, esetleg az le is van törölve ÉS nem működik a Tasker beépített event, akkor ez van. Próbáld meg azokkal a progikkal, amiket támogat.
  Context/Event/3rd Party alatt találod őket.

  Vagy írj a google csoportba, h ilyenkor mi van.

  Sleep as Android-ból hamar kiábrándultam, miután egész éjjel be volt kapcsolva a képernyő és szívta az akkut. :N Egy hétig használtam, aztán rájöttem ez nekem felesleges.

  (#111) atillaahun
  Nem tíltva van, hanem még egyszerűen nem képes rá.
  Nézzünk pár példát...

  1. amikor 3 state van a profilban - mindegyik ÉS kapcsolattal összefűzve:
  csak akkor lesz aktív, ha mindhárom feltétel egyszerre teljesül - nem vagy az otthoni wifire kötve, kevés az akku, és nincs töltőre dugva.

  2. amikor 2 profil van, az ÉS kapcsolattal összefűzöttek egyben, majd a VAGY kapcsolatú feltétel egy másikban:
  két úton aktiválódhat - vagy kevés az akku és nincs töltőn VAGY nem vagy az otthoni wifi-n.
  Ugye a két profilnak egymáshoz semmi köze nincs tulajdonképpen, de logikailag ez ettől még megfelel egy VAGY kapcsolatnak, mivel az Enter task mindkettőnél ugyanaz.

  Nem tudom tisztában vagy-e a logikai kapukkal és hogy itt a VAGY kapcsolat nem azt jelenti, mint a magyar nyelvhasználatban. Vagyis a logikai VAGY-nál nem az van, hogy csak az egyik feltétel teljesülhet ahhoz, hogy az állítás igaz legyen -> "vagy ez, vagy az, mindkettő már nem lehet" avagy "vagy csokifagyit kérsz, vagy vaníliát". Viszont logikailag ez az un. "megengedő vagy" (ahogy a matektanárom mondaná...), vagyis ahhoz, h az állítás igaz legyen (a kívánt Task lefusson) ahhoz elég egyetlen feltétel teljesülése is -> vanilia fagyi vagy csokifagyi(, és lehet mindkettő is).

  hogy ha 15% alá megy az akksi és nincs bedugva a töltő, vagy nincs csatlakoztatva az itthoni WiFi-mhez, akkor
  Ezek alapján, ha jól értettem az eredeti célodat (mivel nem tagoltad eléggé a feltételeid), akkor te azt szeretnéd, hogy:
  ( kevés az akku ÉS nincs töltő ) VAGY ( nincs wifi )
  Ehhez meg tökéletesen megteszi az, amit írtam feljebb.
  Tehát ez esetben akkor is kikapcsolja a dolgokat, ha lecsatlakozik és akkor is, ha kevés az akku és nincs töltő. Ez két külön profil jelenleg, igen. Ez van.

  (#112) atillaahun
  Én speciel nem, mivel egyszerűbb a már meglévőt használni. :)
  (ezért nem csináltam auto sms választ sem nem fogadott híváshoz, mivel van rá alkalmazásom, aminek ráadásul nincs is memória rezidens része, ha nem fut)
  De persze lehet gyártani, van hozzá több leírás is neten. Vannak olyanok is, amik már felérnek a különálló progikhoz is.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés