Keresés

Hozzászólok Aktív témák

  • Teasüti

    veterán

    A profilok deaktivációjakor Tasker alapesetben visszaállítja a beállításokat.
    Settings restore. A task-oknál kétféle ikonnal találkozol, a naracs villám a parancsokat jelöli, míg a fogaskerék a beállításokat. Azok a task-ok, melyek beállítás kategóriába esnek, azok értékét visszaállítija a program deaktiváció esetén. Értsd: ha a setting restore be van kapcsolva (az új program verzióban kikapcsolható), akkor az Enter Task-ban lévő beállítások érvényesítése előtt a program megjegyzik az eredeti értékeket, majd azokat állítja vissza.
    Exit Task-nak nem ez a szerepe (vagyis van hozzá köze, a korábbi program verziókban amolyan workaround-ok kapcsán került képbe az ecsetelt kérdésben), ott egyszerűen lefuttathatsz egy újabb feladatsort profil deaktiváció esetén.

    Tanulmányozd még kicsit, h a Context-ek és azok viselkedése hogy kapcsolódnak a Task-okhoz! :K
    Ez nem intuitív egyáltalán szerintem, elsőre szokatlan lehet a logika. Illetve míg megtörténnek ezek a felismerések, addig sok a wtf moment.

    Ezek nem hülyeségek, mindenki átmegy ezen elsőre. Nincs ezen mit szégyellni.
    Te már könnyebb helyzetben vagy, nekem nem volt senki, aki segítsen. :)

    (#563) Oldman2
    Ha hangprofilok alatt azokat érted, ami CyanogenMod-ban van a Beállítások/Profilok alatt, akkor sehogy. Sajátot tudsz készíteni Task formájában.

    A felkiáltójel vélhetően amiatt jelent meg, hogy a példa xml-ek régi verzióhoz valóak.
    Na jó, de hol a hiba? Melyik parancsnál? Nekem nem okozott semmilyen gondot a frissítés, minden addigi profilom működött tovább.

    A kétféle éjszakai üzemmódot meg tudom-e valósítani egy Profile-ban?
    Nem értem.

    [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák