Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kompakt vízhűtés
- Házi hangfal építés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Célegyenesben a Vulkan videokódoló és -dekódoló kiterjesztései
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
Hozzászólok Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder #3850 üzenetére
Így van és a 2. Pontot nyugodtan töröld. Aztán mehet a próba!
-- PSN_ID: GerY2123
-
Fecogame
veterán
Ha kikapcsoltatok egy profilt egy másikkal, akkor mindig lefut az End Task is?
A jelenlegi felállás szerint a "Home" cella infók alapján bekapcsolja a WiFi-t, ha a közelben vagyok, ha elhagyom, akkor pedig ki.
A "WiFi" profil pedig aktiválódik, ha kapcsolódva van az otthoni hálózatra, ez kikapcsolja a Lock Screen-t, plusz hasonló dolgok, nem lényeges. Viszont ha a "WiFi"-n belül beállítom, hogy kapcsolja ki a "Home" profilt, akkor az kikapcsolja magát a wifit is ( lévén ott az End Taskban benne van a wifi kikapcsolása ), aminek hatására körbe körbe kapcsolgatják egymást a profilok
Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
Szerk.: Azért szeretném kikapcsolni a "Home" profilt, hogy ne egye az akkut, ha otthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #3853 üzenetére
Hát hazaérek és ugyanúgy fennáll a probléma, nem működnek az alsó érintők, és a home gomb, elfeketül a kijelző, csak a restart segít
Pedig 100% hogy a tasker okozza, mert amíg nem tettem fel addig minden jól ment
ezek szerint mégsem a keyguard okozta, vagy ha mégis akkor a secure settings féle pluginnal is ezt csinálja
Többet szívtam ezzel a taskerrel mint amennyi erőfeszítést egész életemben végeztem volna ezekkel a parancsokkal manuálisan
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #3854 üzenetére
Ez nem csak erről szól. Sokszor a megoldáshoz vezető utat jobban élvezem, mint magát az eredményt. De ez a Tasker -féle folyamat alapú szabályzás nekem se jön be. Ezért használok Robotot. Az az esemény alapú szabályzás nekem jobban fekszik. De azért elég felületes az a kijelentés, hogy a hiba a Tasker miatt van. Robotban nem nagyon tud előfordulni, hogy két parancs összeakadjon, de azért a rendszer log sokszor segített már. Csak meg kell tanulni belőle olvasni. De az se egy nagy was ist das.
-
Feralheart
tag
Sziasztok!
Két problémám lenne:
1. Csináltam pár órája a Taskernek egy külön google naptárat, de még nincs a választhatóak között. Ez mikor frissül?
2. Csináltam egy olyan "receptet", hogy, ha nemfogadott hívást kapok, akkor csináljon a Google naptáramba egy bejegyzést, hogy "Visszahívni XY"-t. Manuálisan lefut, de magától nem. Miért? -
gabro0
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani, hogy egy taskkal lehessen kikapcsolni a számítógépet?
A helyzet a következő:
- Windows alapú számítógép
- az ethernet kábel közvetlenül a gépbe megy (nincs se router, se modem)
- az alaplapon lévő wifi modul osztja a jelet. A telefon erre csatlakozik.Egy Eventghost nevű programot olvastam a neten az AutoRemote-tal párosítva, hogy úgy talán működhet. Még nem próbáltam, de nem szeretnék egy újabb folyamatosan a háttérben futó programot a Windowson.
Ezért gondoltam valami egyedi megoldásra, mert csak a kikapcsolásra van szükségem. Elég lenne, ha valahogy sikerülne meghívni a cmd.exe-t a telefonról és kész is volna -
Ocsi1965
újonc
Sziasztok
Friss Tasker felhasználó vagyok. A VideoRegPro parancsait hogyan lehet futtatni a Taskerben? Erröl lenne szó : https://play.google.com/store/apps/details?id=rubberbigpepper.VideoRegPro
Probálkoztam csinálni egy profilt, amihez rendeltem 1 task-ot ahol a parancsot beirtam a Systems - Send Intent - Action sorba..... de nem mükszik....
Még kell valami?
Köszi -
Mr Dini
addikt
válasz
Feralheart #3856 üzenetére
Szia!
Írj bele valami bejegyzést a naptárba. Akkor elvileg meg fog jelenni. Ha nem, akkor szinkronizáld manuálisan a beállításokban.
Nekem működik. Így csináltam:
0. Rendelj hozzá egy taskot a missed callhoz!
1. Calendar insert
2. Title: Hívás %CNAME
3. Description: Nem fogadott hívás %CNUM -tól
Tudom elég kezdő módszer, de a célra megfelel.
Ja és nem kell ua csinálni, mint én a lényeg, hogy a %CNAME változó benne legyen(ez a caller name) a %CNUM pedig a száma.
Sok sikert hozzá!
Más: Milyen hasznos taskokat lehet vele összedobni? Kifogytam az ötletekből... Ti mire használjátok?
[ Szerkesztve ]
Csak gyöngeség, mit az erő szerethet.
-
bosmajor
tag
válasz
Mr Dini #3861 üzenetére
1. Pofával lefelé elnémul
2. Ébresztés lelövése után elmondja az időjárást
3. Beszélgetés után homescreen (előtte gyakran jártam úgy, hogy a másik fél egy pillanattal hamarabb bontott és én a bontás mozdulatával már hívtam is vissza)
4. Végül a legjobb: ha nincs a fülemnél ótómatice kihangosít (többek között vezetés közben nagyon hasznos)[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
Feralheart #3864 üzenetére
Profil hozzáadásánál van olyan, hogy Orientation, azon belül meg Face Down. Bár sose próbáltam, nálam a Left Side van beállítva, hogy ha megy a kamera, akkor nyomja meg a hangerő fel gombot oldalra döntött állapotban. Csajokat fotózni így a legjobb.
UI: Hová tűnt a Spoiler gomb? Vagy itt nem is volt soha?
-
Musaka
aktív tag
Én ilyen opciót nem találok ha uj profilt hozok létre. (Orientation)
Merre keressem?Huawei X3 -> Huawei G300 -> Zopo C2 -> LG 4X HD -> Jiayu G4A -> LG Optimus G -> LG G2 -> SGS5 -> OnePlusTwo -> SGS6 -> SGS7 DUOS -> Honor8-> Huawei P10 Plus -> Huawei Mate 10 Pro -> SGS10 -> Mi10T Pro
-
Bozek
nagyúr
válasz
Feralheart #3866 üzenetére
Az Orientation nem a közelségérzékelőt, hanem a gyorsulásmérőt használja. Szóval ha tokkal nem működik, akkor valami zavarja, tippem szerint mágneses tokot használsz. Ezt a problémát csak a tok lecserélésével tudod kiküszöbölni.
-
Teasüti
veterán
válasz
Fecogame #3852 üzenetére
A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból.
Teljesen fölösleges emiatt ebbe belebonyolódni.Lépcsős profil egymásba ágyazásnál meg ha mindenképp következetlenül akarsz kapcsolgatni, akkor End Task-ban határozz meg belépési feltételt az első sorba (jobban mondva kilépési feltétel: Stop if).
Feltételnek meg mehet mondjuk, hogy ne lőjje le a Wifi profilt,amígha kapcsolódva vagy.Illetve én még ezt úgy használtam, ha több profil dolgozott össze, hogy nem önálló End Task-okat hoztam létre, hanem az alsóbb rendű End Task-okat linkeltem be a vezérlő profilban.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Nekem megy a forgatásra silentium. Csak akkor nem, ha lezárom/elsötétítem a telót. Olyankor nem veszi az adást... Gondolom ilyenkor kikapcsol a szenzor. Hogy lehet ezt megakadályozni?
Köszi a választ!
MrDini
-
törölt tag
válasz
Teasüti #3870 üzenetére
"A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból."
Gondolod Te. Aktív és passzív módról hallottál már? Azt nem tudom, hogy a Tasker melyikben dolgozik, illetve, hogy ez állítható -e benne. Ráadásul készülékfüggő, hogy kikapcsolt kijelzőnél, passzívban küld -e infót a rendszer. Pl. Samuéknál ez nem szokás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #3871 üzenetére
Menü - Preferences és a Display Off-nál van ilyen, hogy Accelerometer. Ez alapból úgy van beállítva, hogy When Power Connected, tehát kikapcsolt állapotban csak akkor figyeli, ha töltőre van dugva a telefon. Állítsd Yes-re és akkor mindig figyeli. Ha így is problémákba ütközöl, akkor meg a Yes, And Keep Android Awake.
Bár ha hívásod van, akkor úgyis feléled a kijelző, szóval nem is értem, hogy miért fordulhat elő nálad ez a probléma.
-
törölt tag
válasz
Teasüti #3874 üzenetére
Nem is neked lényeges ez az infó, hiszen Te tudod a saját készüléked tulajdonságait. De akinek segíteni próbálsz, az nem tudja, hogy nála kikapcsolt kijelzőnél nem frissül a cellainfó. Ha Téged ez nem érdekel és ezért nem veszed figyelembe ezt a tényezőt, akkor nem fog sokra menni a segítségeddel. Akkor meg csak egymás idejét, energiáját pazaroljátok és kettőtök közül Te lennél az, aki ezen könnyebben változtathat. Ezért nem tartom helyesnek az ilyen "pont nem érdekel" hozzáállást.
-
Teasüti
veterán
válasz
#79335424 #3875 üzenetére
Megírtam pár lehetséges megoldást is ennek ellenére. Miről is beszélünk?
Tegyük fel, hogy van némi jelentősége. Mennyi energiaveszteségről is lehet szó? Eléri talán az 1%-ot amíg otthon tartózkodik? Én erősen kétlem.A Wifi modul nagyságrendekkel több energiát fogyaszt, mégis manapság 24/7 be van kapcsolva sokunk telefonján.
-
törölt tag
válasz
Teasüti #3876 üzenetére
Az energiahasználat kérdést dobtam, mert a válaszod alapján nem látom értelmét a folytatásának. De akár igényel plusz energiát, akár nem, ha a rendszer nem frissíti a cellainfót, akkor a Tasker sem tud értesülni a változásról, ergo szerinte nem következik be a profil aktiváló eseménye.
-
Mr Dini
addikt
Nem, csak ha display on and when i launch trebuchet launcher.(így angolosan
)
Nekem Apollom van és cm10.1 improved 07/07-es romom. (Droid 4.2.2)
Jól néz ki.
Láttam az első oldalt. És Teasüti hsz-e nagyon megtetszett! Valakinek megvan ez az edzés előtt figyelmeztet és ha dissmiss a válasz, akkor megkérdezi, hogy küldjön-e smst? Nagyon hasznos lenne. Bár ha jól tudom a kugli hangfelismerője csak net mellett megy...
Ui.: srry a gáz tagolásért...
siettem.
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz
Teasüti #3870 üzenetére
Megoldottam sokkal elegánsabban és pontosabb helymeghatározással.
Csináltam egy profilt, ami 15 percenként 3 másodpercre bekapcsolja a wifit. Ha nem talál semmit ( nem kapcsolódik egy hálózathoz sem ), akkor kikapcsol. Ha talál, akkor pedig bekapcsolva hagyja, és aktiválja az "Otthon" profilt.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Teasüti
veterán
válasz
Fecogame #3885 üzenetére
Milyen Android van azon? 4.3-tól felfelé már alapesetben állandóan be van kapcsolva, ha kifejezetten nem tiltottad le a wifi helymeghatározást.
Szóval ilyen profilra már nem is lenne szükség az aktuális készülékeken, mert a Near Wifi ennél egyszerűbb megoldás és a kvázi "kikapcsolt" wifi mellett is működik.[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Sziasztok
Lehet hogy amatőr kérdés, de hogy tudom megoldani azt hogy ha meg nyitok bizonyos appot, akkor életbe lépjen a level 40 task. Ha kilépés, akkor a megadott contentek alapján váltson vissza.
Eddig ez van beallitva:
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7T ---- Oneplus promó kód: http://bit.ly/344bybp ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
törölt tag
válasz
Fecogame #3888 üzenetére
Nálam úgy van, hogy bekapcsolt wifinél belépek a wifi menüjébe, ott nyomok egy menü gombot, majd a speciális lehetőségeknél van egy "a keresés mindíg elérhető" opció. Na, az a wifi near. Ha ott pipa van, akkor a wifi bekapcsolva marad akkor is, ha Te kikapcsolod és eltűnik az ikonja a notibárról. Ugyanúgy szkenneli a hálózatokat, csak nem kapcsolódik hozzájuk.
-
slice14
veterán
-
Gurat
csendes tag
Siasztok.
Egykis segítségre lenne szükségem.
Olvasgatom a topikot de eléggé kínai amit írtok.
Szóval egy (remélhetőleg) egyszerű dolgot szeretnék elérni.
Alapból rezgőn használom nap közben (android 4.1.2) és azt szeretném hogy ennek ellenére egy telefonszámra vagy ha késöbb szeretném többre vagy akár egy létrehozott csoportra mégis csengőhangal szóljon és sms is hang legyen ami be lett rá állítva vagy esetleg ebben programban megadok hogy xy névre szóljon x csengőhang plusz y sms hang??
Jelenleg csak 1 számra szeretném használni.
Kösz a segítséget. -
Mr Dini
addikt
Gyorsan összedobtam neked egy projektet, amit tudsz importálni taskerbe(nem teszteltem):
https://docs.google.com/file/d/0B9YIHdkp3xAlMkpYOGw5Ml9BbjA/edit?usp=docslist_api
Szerk.: értelemszerűen a 06301234567 helyére a számot/kat írd a taskeren belül!
MrDini
Ui.: ha gondod támadna vele nyugodtan írj itt vagy akár pmben![ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Komoly Covid Kocsma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája