Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Valami baja van a tápomnak
- [Re:] Váratlan áramkimaradás érte a TSMC egyik gyárát
- Synology NAS
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hozzászólok Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Használ valaki közületek Note3 esetleg 4-es készüléket? Szerintetek meg lehet oldani azt, hogy az adott beállítás megváltozásának feltétele az s-pen eltávolítsa a beállítás alap helyzetbe állása pedig annak visszahelyezése legyen?
-
-
slice14
veterán
Sziasztok
Lehet hogy már volt, de valahogy nem tiszta.
Hogy tudom lekérdezni előtte nap este a másnapra vonatkozó naptárbejegyzést (munkanap naptár munka bejegyzés szerepel e?)? E szerint szeretném beállíti az ébresztőt, ill a night módot.
Amúgy egész napos bejegyzésről van szó.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7T ---- Oneplus promó kód: http://bit.ly/344bybp ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
A Tasker és a Secure Settings együtt tud már működni és működik is a pin lock kapcsolgatás pl wifi conect alapján?
Mert most a romba épített megoldást használom, de ez így nem túl biztonságos így. Mert ha felnyitva rakom le, akkor átt lehet a rom profilt kapcsolni.
5.0.1
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7T ---- Oneplus promó kód: http://bit.ly/344bybp ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
noorbertt
őstag
Van egy olyan task hogy Location/Open Map/Navigate To
Ez szep es jo, de hogy tudom beallitani a navigacio modot? Kerekparra?slice14 Sok masra is tudom hasznalni termeszetesen
Taskerrel meg plane..
[ Szerkesztve ]
-
Árkán
újonc
Sziasztok!
Kezdő vagyok és a gmail üzenetek felolvastatásához szeretnék segítséget kérni.
Galaxy Ace 3 4.2.2 -höz kéne egy K-9 mentes megoldás.
Telepítve van Rob J Floatifications app-ját.
Működik. Ha rátappolok a kör alakú értesítőre, akkor alatta megjelenik egy textbox a feladóval és üzenettel.
A kérdésem, hogy meg lehet-e oldani taskerrel, hogy ha egyszer rákattintok erre a notifier-re, akkor a nuance tts felolvassa az üzenetet, vagy felteszi a kérdést, hogy felolvassa-e és ha a válaszom igen, akkor hátra billentem a mobilt, ha nem, akkor előre, de gondolom egy ilyen sensor beállítás részletkérdés, találok rá példát, viszont az előbbihez hasonlóra nem találtam.
Szóval működne-e és ha igen autonotification pluginnal vagy anélkül is?Köszi a választ, tippet, példát...akármit
!
-
Gabócza
aktív tag
Sziasztok, próbálgatom a taskert, de már az első egyszerűbb dologba beletört a bicskám.
Mivel lollipop alatt nem működik az időzített adat ki-bekapcsolás az eddigi programjaimban, ezért letöltöttem a Toggle Data alkalmazást, ami tasker kompatibilis. Meg is jelenik a plugin-ok között.1. Létre is hoztam két taskot, az egyik kikapcsolja az adatforgalmat, a másik be. Ha alul a háromszögre, a "play" gombra kattintok, akkor szépen meg is csinálja.
2. Létrehoztam egy profile-t, ami adott időpontban elindítja ezt a taskot, (próbáltam időszakot, de próbáltam egy adott időpontot is beállítani), de nem történik semmi.
Mit rontok el? Köszi...
Xiaomi Mi Note 10 | Withings Scanwatch
-
gery2123
őstag
Most frissült a tasker és végre megy 5.0 a keyguard kikapcsolás! ☺
-- PSN_ID: GerY2123
-
Mauzes
őstag
Sziasztok!
Lenne pár alap kérdésem a Tasker megértéséhez, illetve annak eldöntéséhez, hogy kell-e nekem. Kicsit hosszú lesz, hogy értsétek a kérdéseket, de remélem, tudtok segíteni.
1. Lehetséges-e kreálni egy olyan automatizmust, hogy amikor aktiválok egy következő reggeli ébresztési időpontot az Alarm Clock Xtreme-ben, akkor csináljon bizonyos feladatokat (wifi, adat kikapcs), és ez mindaddig maradjon így, amíg vagy (i) ténylegesen megszólal az ébresztő reggel és kinyomom, vagy (ii) hamarabb felkelek, és kilövöm az ébresztést megszólalás előtt. Tehát igazából mindaddig legyen aktív a "nincs net" állapot, amíg van aktív ébresztés beállítva ebben az ébresztő progiban.
2. Az nem világos, hogy mi történik abban az esetben, ha a Tasker egy adott állapot életbe lépésekor megcsinál egy feladatot, majd én manuálisan felülírom.
Példa: az a beállítás hogy amikor elhagyom a wifi hálózatokat (elmegyek otthonról vagy munkahelyről), akkor a hívás és értresítés hangerőt vegye fel max-ra. Én elmegyek otthonról, fel is veszi a hangerőt, de én moziba megyek, ezért manuálisan leveszem a hangot. Ekkor a Tasker úgy hagyja, amire én állítottam, vagy időnként megnézi, hogy az ő beállítása alapján mi az állapot (no wifi), ezért megcsinálja a feladatot (újra visszaveszi max hangerőre)?3. A Tasker a feladatokat valamilyen sorrend alapján vagy egyszerre végzi el? Ez ezért kérdés, mert mi van az egymásnak ellentmondó feladatok esetében?
Példa: van egy beállítás (A), hogy ha kapcsolódok wifi-hez, akkor kapcsolja ki a mobilnetet (ergo, ha kikapcsol a wifi, akkor visszakapcsol a mobilnet). És van egy második beállítás (B), hogy este 11 és reggel 6 között kapcsolja ki a wifi-t és a mobilnetet. Na most, 11-kor mi történik? Kikapcsol a wifi, ekkor az A megszűnése miatt bekapcsol a mobilnet, majd a B miatt újra kikapcsol? Vagy a B az A-val párhuzamosan lép életbe, ekkor viszont A működése alapján épp nincs mobilnet, ergo B nem tudja kikapcsolni. Vagy ezt hogyan kell elképzelni?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
1. Arra biztos lehet task-ot készíteni, hogy lenyomtad az ébresztőt, mert korábban csináltam ilyen WoL-al, mert szükség volt az otthoni gép bekapcsolására.
2. Én ezt csak időbeállítással próbáltam (este 8-tól reggel 7-ig), akkor nem írta később felül a kézileg beállított értéket fényerőnél.
3. Ha hosszan nyomsz a profilra, akkor fent megjelenik a beállítások gomb. Azon belül tudsz adni prioritást az egyes profiloknak, így már be tudod állítani, hogy melyiket tekintse a kettő közül elsődlegesnek. Bár nem is értem, hogy ha van WiFi, akkor minek kikapcsolni a mobilnetet, hiszen az Android amúgy is megcsinálja.
(#3722) Somatom: Majd kipróbálom, hogy mi van az említett esetben, de prioritással kiküszöbölhető úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
őstag
1. Tudsz esetleg részleteket vagy már nem emlékszel? Gyári alkalmazással csináltad? Mert nekem fontos lenne az Alarm Clock Xtreme, annak nagyon tetszik a lassan erősödő ébresztőhang funkciója.
Számomra ez lenne talán a legérdekesebb, hogy ne kelljen minden este és reggel állítgatni a hangerőt, wifit, mobilnetet. Persze csinálhatnék egy időszak profilt éjszakára, de mivel minden nap máskor fekszem, és nem mindig ugyanakkor kelek, ez nem a legjobb megoldás sajnos.
3. Ez csak egy példa volt, mondhatnék hasonlót ringer volume-ra, stb.
Amúgy elég komplexnek tűnik ez a Tasker, még utána kell olvasgatnom sok mindennek.
-
Bozek
nagyúr
Az ébresztés reggeli lenyomását az Event - Date/Time - Alarm Done. Már ha ébresztés közben történik és nem előtte. Egyébként nálam mindegyik ébresztő (Timely, Sleep as Android) megjelenik az ikonsorban is, gondolom így a Tasker is kezeli.
A beállításnál én csak úgy tudnám megoldani, hogy 5-10 percenként megnézi, hogy van-e beállított ébresztő és ha van, akkor elvégzi a műveleteket. De majd megnézem, hogy van-e más megoldás. -
Mauzes
őstag
Az elsőt megnézem majd. Bár akkor meg az a baj, hogy ha előbb ébredek és kinyomok, akkor nem fogja megcsinálni a műveleteket.
A második viszont elég érdekes, le tudnád írni, hogy ez hol van / milyen beállításról van szó? Meg most a Tasker hogy működik, egészen addig ellenőrzi egész nap 10 percenként, amíg érzékeli, hogy állítottam be ébresztőt? Vagy csak addig ellenőrzi, amíg nem aktiválta, és éjszaka már nem?
-
Mauzes
őstag
Bocs, hogy ennyit írok, de mintha vacakolna nálam a Tasker (vagy valamit elrontok).
Van egy profilom, hogy 23 és 7 óra között wifi és mobile data off, ringer hangerő 2, notification 1. Én úgy értelmezem, hogy reggel 7-kor vissza kellett volna állnia az előző este 23 óra előtti állapotra. Erre reggel 8-kor nézem, wifi és mobile data off, ringer 1, notification 1. Na most előző este én neteztem meg minden, tehát nem ez volt a teelfon állapota.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Van aki hasznalnolyat hogy kuld egy uzenetet fb messengeren keresztul? Mint smsnel csak fb messenger..
-
Tekergek
csendes tag
Sziasztok,
Eljött az idô, hogy segítséget kerjek.
Csináltam egy profilt, ami a bejövô hívásnál feldob egy Popup ablakot egy "Visszahívás" gombbal. /korlátlanul beszélek/
Ez rendesen müködik is. A gondom az az, hogy ha csak megcsörgetnek, akkor a Popup az ott marad, ameddig le nem telik a Timeout.
Azt szeretnem, hogy ha csak megcsörgetnek, akkor visszazárja magát a telefon.
Olvastam valahol, hogy egy másik profilt is kell ehhez csinálni, amiben változókra kell hivatkoznom. Sajnos nem sikerült megvalósítanom.Van esetleg erre ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
skyli
senior tag
Hűűű ez nagyon király. Régebben volt egy programom ami a kijelző gyors be-ki kapcsolására felolvasta volna az időt, de nagyon béna volt, mert nem tudott magyarul
Na most ezt megcsináltam taskerben és tökéletes lett!! Még azt is megcsináltam, hogy az időt eltolja 3 másodperccel, így mire elér a másodperchez, az is pontos
Akkor aktiválódik a task, ha 1 mp-en belül kikapcsolom a kijelzőt, miután bekapcsoltam. (az egész egy ifben van)
-
Adamo_sx
aktív tag
Én csak az üzemmódot váltottam némára, de ahhoz, hogy visszakapcsolja kell egy exit task, ami akkor fut le, amikor kilép a profilból. Ebben vissza tudod kapcsolni. Esetleg a kikapcsoláskor egy változóba el kell mentened, hogy mi volt az állapotuk, hogyha nem akarod reggel fixen bekapcsolni.
-
-
skyli
senior tag
válasz
Dottore #3737 üzenetére
Én is két profillal csináltam, megpróbálom átírni így és feltölteni
bár még nem sikerült lementenem semmit se taskerből..
Philips hue taskok érdekelnek? Fényerő +20%, fényerő -20% meg: melegebb színárnyalat, hidegebb színárnyalat? bár ez utóbbi kb 6 külön task közt léptet
[ Szerkesztve ]
-
skyli
senior tag
Sikerült exportálnom. Tehát így csináltam:
SCREEN ON -> időmérő (0 értéket ad egy változónak, majd 1-et, 1mp múlva)
<TaskerData sr="" dvi="1" tv="4.6u3m">
<Task sr="task42">
<cdate>1421803050030</cdate>
<edate>1422227774813</edate>
<id>42</id>
<nme>Idomero</nme>
<pri>10</pri>
<Action sr="act0" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg0" ve="3">%Számol</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">0</Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act1" ve="7">
<code>30</code>
<Int sr="arg0" val="0"/>
<Int sr="arg1" val="1"/>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<Int sr="arg4" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act2" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg0" ve="3">%Számol</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">1</Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
</Action>
</Task>
</TaskerData>SCREEN OFF -> Időt felolvas (felolvassa az időt, ha kikapcsoljuk a képernyőt és az időmérő értéke még 0 (vagyis, ha kevesebb, mint 1 mp-e van a képernyő bekapcsolva)
<TaskerData sr="" dvi="1" tv="4.6u3m">
<Task sr="task44">
<cdate>1421803300260</cdate>
<edate>1422227792320</edate>
<id>44</id>
<nme>Időt Felolvas</nme>
<pri>10</pri>
<Action sr="act0" ve="7">
<code>37</code>
<ConditionList sr="if">
<Condition sr="c0" ve="3">
<lhs>%Számol</lhs>
<op>2</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act1" ve="7">
<code>590</code>
<Str sr="arg0" ve="3">%TIME</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">.</Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act10" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg0" ve="3">%TIME2</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">, </Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%TIME2</lhs>
<op>2</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act11" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg0" ve="3">%Sec</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">%Sec Másodperc</Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%Sec</lhs>
<op>3</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act12" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">, </Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%Sec</lhs>
<op>2</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act13" ve="7">
<code>559</code>
<Str sr="arg0" ve="3">Az idő, %TIME1 Óra %TIME2. . %Sec</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">vocalizer.tts:hun</Str>
<Int sr="arg2" val="2"/>
<Int sr="arg3" val="6"/>
<Int sr="arg4" val="5"/>
<Int sr="arg5" val="1"/>
<Int sr="arg6" val="0"/>
<Int sr="arg7" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act2" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">(%TIMES + 3) % 60</Str>
<Int sr="arg2" val="1"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act3" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">(%TIME2+1) % 60</Str>
<Int sr="arg2" val="1"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%Sec</lhs>
<op>6</op>
<rhs>3</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act4" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg0" ve="3">%TIME1</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">(%TIME1+1) % 12</Str>
<Int sr="arg2" val="1"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<bool0>And</bool0>
<lhs>%Sec</lhs>
<op>6</op>
<rhs>3</rhs>
</Condition>
<Condition sr="c1" ve="3">
<lhs>%TIME2</lhs>
<op>2</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act5" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">%TIME1</Str>
<Int sr="arg2" val="1"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act6" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">%TIME2</Str>
<Int sr="arg2" val="1"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
</Action>
<Action sr="act7" ve="7">
<code>890</code>
<Int sr="arg1" val="12"/>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%TIME1</lhs>
<op>7</op>
<rhs>12</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act8" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">%TIME2 Perc</Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%TIME2</lhs>
<op>3</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
<Action sr="act9" ve="7">
<code>547</code>
<Str sr="arg1" ve="3">12</Str>
<Int sr="arg2" val="0"/>
<Int sr="arg3" val="0"/>
<ConditionList sr="if">
<lhs>%TIME1</lhs>
<op>2</op>
<rhs>0</rhs>
</Condition>
</ConditionList>
</Action>
</Task>
</TaskerData> -
Mauzes
őstag
Bakker, ez a Tasker direkt köcsögösködik velem!
Van egy "éjszakai" task-om, lefekvés előtt benyomom, és leveszi a ringer, notification, media hangerőt, fényerőt, wifit, stb. És van egy "nappali" task-om is, az mindnek kb. az ellenkezőjét csinálja, és úgy van beállítva egy profil, hogy az ébresztő értesítésnél reggel automatikusan elvégezze a "nappali" task-ot.
Nagyrészt működik is, a Tasker elvégzi az összes nappali feladatot, KIVÉVE a media hangerő állítást, azt egyszerűen az éjszakai értéken hagyja mindig.
Érdekes módon, ha manuálisan végigfuttatom a task-ot, akkor már átállítja a média hangerőt is, de a profilban automatikusan azt az egyet nem...
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
őstag
Most mással is szarakodik nekem az app.
Van egy profilom, hogy ha csatlakozik a teló céges wifi-hez, akkor ringer hangerő 3, notification hangerő 1, és a time recording app-ban csekkoljon be.
Erre most nézem, hogy magától be is csekkolt, de a hangerőket nem állította át...
Nincs ebben valami log vagy visszakövetés, hogy láthassam, mikor mit (és mit nem) csinált meg?
-
mukisrác
aktív tag
ti találkoztatok olyannal,hogy a keyguard ON/OFF kapcsoló "lefagyasztja" a telefont?
Úgy van beállítva a TASK, hogy ha hazaérek, bekapcsolja a wifit, és ha csatlakozott, akkor a hangerőt/háttérvilágítást leveszi és kikapcsolja a keyguardot.
Azonban ha ez a task úgy fut le, hogy nincs bekapcsolva a kijelző (ami lássuk be elég nagy valószínűséggel), akkor a kijelző bekapcsolás után ha nyomok egy home vagy egy recent apps gombot, teljesen sötétre vált a kijelző, semmit nem tudok csinálni mert nem látom, csak a restart segít.
Oneplus 8T, 8/128 (11.0.7.10) , Amazfit GTS
-
Tekergek
csendes tag
Sziasztok,
Az olyan Viber üzeneteket valahogy el lehet kapni, amiről nem jön fel a Notification?
Esetleg a kimenő üzeneteket?[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- [Re:] ASUS Dual series GeForce GTX 1050 OC edition 2GB GDDR5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Milyen program, ami...?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- [Re:] MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
- [Re:] Védelmi célból kezdte el feltörni a szervereket az FBI
- További aktív témák...
- Klíma Webáruház, olcsó klímaberendezések hűtésre, fűtésre!
- Szép Dell Precision 7520 Tervező Vágó Laptop -60% 15,6” i7-7820HQ 32GB SSD+HDD FHD QUADRO M2200 4GB!
- Samsung Galaxy S6
- (ÚJSZERŰ) LENOVO THINKPAD X1 CARBON 6TH (i5-8250u,8gb,1TB SSD, fhd, gyári gar.,magyar bill.,LTE)
- PC | i7-7700 | GTX 1070 | 16 Gb RAM | 1 Tb HDD | 512 Gb SSD | ASUS ROG SWIFT 180 Hz monitor
- ASUS Dual series GeForce GTX 1050 OC edition 2GB GDDR5
- Cooler Master MasterLiquid Lite 240 univerzális vízhűtés (MLW-D24M-A20PW-R1) AM4
- Korrekt gamer alap! i5-7500, Asus Maximus IX APEX, Crucial Ballistix 2*8GB, SSD, HDD, 600W
- ASUS Rog Strix RX VEGA56 OC 8GB HBM2 2048bit eladó! Dobozos, garis
- RAM X-Grip Tough-Claw motoros telefontartó
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Superfund Research Kft.
Város: Szeged