- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danex
addikt
hello, olyan kérdésem lenne, hogy ügyesen meglehet-e oldani a táp venti cserét (vx450) garanciavesztés nélkül? mert a gépem legtöbbször ilyen 150W-180W körül fogyaszt vagy alatta 85W (80%-ban) de full terhelésnél se megy 310W-nál többet. a Corsair oldalán néztem, hogy kb 400W-ig le van szabályozva a venti(sztem olyan 50% vagy kicsit alább) ezért gondoltam, hogy ha 1 halkabbat raknék be persze ha ügyesen meglehetne azt oldani, hogy a garancia is megmaradjon.
(tervem az, hogy szinte passzivan menne a gép netezés közben, és csak akkor indulnának be a ventilátorok amikor elérne 1 bizonyos hőmérsékletet valamelyik alkatrész (persze a tápban folyton menne 1 halk venti, és lényegében már csak a tápom az ami ezt megakadályozza)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest