Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
BonFire
üzenetére
Kire gondoltál az utolsó bekezdésben? Akár privátban is jöhet
Max visszaolvasok akkor többet. Hátha meríthetek 1-2 ötletet. Addig is marad az Anki. A jelenlegi nyelvtannal azért megértenek a német, angol, román és indiai kollégák.
(Ahol tudom, hogy beszélnem kell, annyit szoktam csalni, hogy kapásból nyitok egy online szótárt és menet közben rákeresek egy szóra, ha szükséges.
Bár volt rá példa, hogy német kollégával leírattam a kifejezést, mert hárman voltunk a meetingen, de a harmadik kolléga sem értette. Utána persze rendben volt, csak hát egy helyi kifejezést használt, így nem is tudtuk értelmesen beilleszteni a szövegkörnyezetbe. )Úgy érzem a szókincsem a leggyengébb pontom. (Na meg, hogy sokszor még mindig próbálok magyarra fordítani fejben. Nem tudok egyszerűen angolul gondolkodni, de néha összejön. Csak nem tudom mikor dolgozik jól az agyam, mikor gondolkodik angolul.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL BoomBox 2
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Max visszaolvasok akkor többet. Hátha meríthetek 1-2 ötletet. Addig is marad az Anki. A jelenlegi nyelvtannal azért megértenek a német, angol, román és indiai kollégák.