Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Aztán majd jön egy potenciális, pici bannhullám, mert előnyhöz jut az aki ilyet használ... (lásd virtual nevű trackmania játékos (yt-on is van), aki analóg billel, azt is limitre húzott lenyomással [nem 0-100%, hanem 0-60% teljes hosszon] demonstrálta, hogy az ilyen egyedi bill megoldások nincsenek jól limitálva/szabályozva játékokban, mikor azért ment jobb időket, mint a rekorderek, mert neki olyan billje volt, mint nem sokaknak)
Tech-szempontból tetszik!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dr. Akula
félisten
Aimbot 2
-
Már pro körökben is tesztelve volt. FPS-ben, ahová ez kell, nem lesz banhullám.
A célszerszám mindig és mindenhol előny. Ezért célszerszám.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Nem. Az a csúszómászó véglények szánalmas kísérlete a siker imitálására vagy mások szórakozásának tönkretételére. De a lényeget elmondja egy emberről, a többire nem is vagyok kíváncsi.
Hardver alapú permaban az összesnek, és nincs második esély. Az egyszer csaló mindig csaló.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
ledgeri
nagyúr
"Célszerszám", ami "a hónapban jött ki", és egy gyártónál elérhető, egy, gyártó felöl komeptitív, alap funkción túl drága piacon. Nem "célzásra egér és nem kontroller" szituáció.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
JohnyX
junior tag
A következő jelölt "AI Billentyű + Egér". Érzékeli hol van az ellenfél "megjelöli" más színnel.
V2 verzió = autoAIM, a játékosnak csak az iránygombokat kell kezelni, hogy ne legyen gyanús a sikere.
V3 verzió = az AI játszik a "játékosnak" csak a Discordot stb... kell kezelni rádiós fejhallgató + mikrofon kombóval a fotelből.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
v4 AI hanggal, AI Streamet, AI játékos játszik AI-k ellen, vagy AI-kkal Co-op játék AI-k ellen.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Úgy. Csődbe velük. gg no re
-----------------------------------------------------------------
(#8) JohnyX: Na, az olyan sorvadjon el, aki ezt kifejleszti, és aztán az, aki használja is. Mehetnének inkább kobaltbányába, mindenkinek jobb lenne.
-----------------------------------------------------------------
(#7) ledgeri: Az ipar, ahogy a célszerszám is folyamatosan fejlődik, de az teljesen lényegtelen, hogy kinek van és mikortól. Az a lényeg, hogy van. Most csak a Razernek, pár hónap múlva már néhány cégnek, utána meg Dunát lehet vele rekeszteni, és ha ilyesmi kell, nem leszel rákényszerítve, hogy olyan összegért, amiért már billentyűzetet veszel, Razert vegyél.
Akinek meg valóban kell és érezhetően számít, az úgyis megveszi addig is. Mindenesetre nem ennek a hiánya tart vissza a top tiertől, viszont ha már van, vétek nem kihasználni, mert high/top skillben szó szerint minden apróság beleszámít.
Ez olyan, mint a Rapid Trigger az első Wootinggal.
Quake Live-ban is használtam volna. Ott a mozgásodnak kb. semmi köze a pixelpontosságú precizitáshoz, de mikrododge-oknál, különösen shaft csatákban jól jött volna.
Ettől függetlenül egy membrános IBM SK-8820-szal vittem div1-ig/FFA top tier-ig, amin még rendes 4KRO sincs, hiszen pl. balra hátrafelé nem tudtam vele strafe jumpolni, nemhogy még a guggolást is spamolni a levegőben (amit szokásom volt csinálni) vagy fegyvert váltani.
Most már soha nem használnék olyan billentyűzetet önszántamból 5 percnél tovább, de akkor szerettem, és most is azt mondom, hogy az egyik legélhetőbb membrános. És elpusztíthatatlan. De never again.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
MongolZ
addikt
Azért ez messze nem csalás kategória. Jó rég fps-eztem, de pl CS 1.6-ban ennek túl sok előnye nem nagyon lenne, mert akkora tehetetlensége van a játéknak, hogy nem számít, mert simán átvált az ember ujja A-ról D-re amíg megáll a játékos. Strafe jumpnál számíthat, de itt meg az egeret egy irányba kell mozgatni a lenyomott gombbal, ott eleve nem olyan precíz az irányváltás. Meg nem is gyakori, mert annyi értelme azért nincs
-
Tőlem futhatsz strandpapucsban maratont, de az etikai érzékedre ráférne egy kis fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
-
D55
aktív tag
bind a "-right;+left"
bind s "-left;+right"
nem tudja vajon ugyanezt? -
Szerintem nem, de mi tart tőle vissza, hogy kipróbáld?
Meg aztán nem mindenben úgy írsz cfg-t, mint Quake-ekben.
-
ledgeri
nagyúr
https://www.youtube.com/@3kliksphilip videó
Valve bannolta lényegében. Gondolom akkor a CS:GO/2 nem "prokörös"...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 6900 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC Eladó! 175.000.-
- LG UltraGear 27GP850P-B - 27", Nano IPS, 2560x1440, 180Hz, 1ms, G-SYNC, FreeSync, HDR400 - Eladó!
- AKCIÓ !! MacBook Pro 14" M3 Pro 11C CPU / 14CGPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Lenovo Ideapad S340, 15.6"FHD, i5-1035G1U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen