Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • DJ. Ru$y

  Topikgazda

  válasz .:ZS:. #100003 üzenetére

  Nem értem miért beszélsz a T-ről vagy általánosítasz a szerelőkről.

  Egy szerelő volt, aki ezt neked mondta, a Telekom sosem tiltotta, hogy a HGW-t paraméterezd magadnak, nem véletlen adnak hozzá belépést.

  Nyugodtan állítsd át amit csak akarsz. A kiszámlázás pedig akkor lehetséges, ha valamilyen belsőhálózati probléma adódik ami miatt ő kimegy és nem HGW-t cserél, hanem a belsőhálózatodhoz kell hozzányúlnia. Különben egy egyszerű eszközcserét nem számláznak ettől nem kell félned.

  Nálam még az alvállalkozó is normális volt, megmutatták, hogy hol vannak a xDSL-es HGW-ben a vonali adatok, hogy keresnem se kelljen, egyből ment mögé a saját ASUS routerem és PPPoE Passthroughn keresztül arról néztük meg, hogy jó-e az internet.
  Szóval, szerelője válogatja.

  Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

 • #22718208

  törölt tag

  válasz .:ZS:. #100003 üzenetére

  Sajnos nem egyedi eset a tiéd.

  Nálam az évek alatt megfordult már néhány szerelő.
  Volt köztük abszolúlt profi és volt olyan is aki szinte a legalapvetőbb beállításokon felül már feladta a harcot.

  De ugyanez a 1412 is. Mikor a port forward szarakodott az egyik hgw-ben , akkor két ember nem tudott hozzászólni(szerintem azt sem tudták mi az)(és nem vanda volt a vonal másik végén, hanem egy "szaki" akit kapcsoltak nekem), a harmadik le akart róla beszélni és még majdnem kérdőrevont ,hogy minek az nekem!! Aztán a legszakértőbb tanácsa az volt ,hogy amelyik eszközre portot akarok nyitni, azt tegyem dmz-be. Mondtam neki ,hogy kösz a semmit!

  Végül még 1-2 mérgesebb hangvételű hívásra,hoztak masik eszközt.

  Összességében nagyon nagy a szórás , a ténylegesen hozzáértő és a 3 nap alatt betanított emberek között. A mérleg nyelvét, én nem tudom eldönteni merre billen köztük, szerintem valahol középen lehet.
  Hangsúlyozom ,hogy ez mind a saját tapasztalatok alapján írtam.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák