Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btz

    addikt

    válasz lszlogal #99262 üzenetére

    Úgy volt elméletben, de a gyakorlat mégis mást mutat.
    Most épp, hogy írtam Kopa1-nek az ügyben, látom hogy meg is emelkedett az aktuális letöltési sebesség 66000kbps-ra, de a feltöltés nem változott, pedig az is lehetne több. A régebbi vonali adatok alapján akár 32000kbps is (arrol is van régebbi kommentben kép)

    Szóval ez még mindig nem az igazi.Kopa1 holnap megoldja elvileg, persze 100mbps ebből soha nem lesz., de a csövön kijövő sebességnek viszont örülnék, ha már váltottam.
    Elvileg kézzel utána tudnak állítani a dolgoknak, de tényleg nem értem, ha az ember vált, akkor mért nem tolja rá az automatika a maxot egyből, mért totojázik a rendszer, akár nepokat vagy hetet, mire beáll, már ha egyáltalán beáll.
    Mert mint írtam, volt aki régi 20/1-es csomagról váltott és annak is úgy maradt 20/1-en. De kézileg raktak neki egy 30/5-t de 54mbps max sebességre képes a vonala van, nem tudom mért nem rakták 50mbpre.Talán azért mert neki a feltöltési maximuma 8-9mbps volt, de egy 50/8-ba simán be lehetne rakni neki, akkor lenne csövön kifér nete.
    És akkor vegyük hozzá, hogy mennyi olyan eset lehet, hogy a felhasználó nem foglalkozik vele, mert miért is foglalkozna, nem neki kell érteni hozzá, és valójában a csövön kifér DSL nem csövönkifér DSL mégsem.

    ⓑⓣⓩ

Új hozzászólás Aktív témák