Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    Sziasztok,

    van esetleg "bennfentes" T-től itt, aki tud infót adni, mikor fejleszt a cég várhatóan Tökölön ? A szomszédos Szigethalomban (amivel össze van Tököl épülve kvázi) már történt egy klassz hálózatbővítés, ismerősnél Szhalmon lehet a 2Gbit-et is kérni már.

    Másik kérdés:
    1) A 2000Mbit/s szolgáltatás maximálisan kínált feltöltési sebességének teljes kihasználása egy eszközzel is lehetséges a GE-es interfészen keresztül – amennyiben olyan eszközzel rendelkezik az Előfizető, amelybe 2 db Ethernet kábelt lehet csatlakoztatni és az eszköz képes a 2 db Ethernet porton érkező sebességet összeadva kezelni, valamint amennyiben a végfelhasználói eszköz a szükséges rendszerkövetelményeknek megfelel.

    Jól értem, ha két Gigabit portos mini ITX-es Linux gépet használok, támogatja a T eszköze ? (Link aggregation/ethernet bonding). Illetve ha a kétkábeles link jó, gondolom PPPoE ..

    Esetleg vannak akár a T által forgalmazott olyan eszközök, melyeknek van 1db 10GbE portja ? (Vagy legalább tervez ilyet a cég vmi ócókínai gyártóval, pl. Huawei & Co) ?

    [ Szerkesztve ]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák