Hirdetés

  • Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

    gp Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

  • Új órával készül a Black Shark

    ma A Xiaomi gaming brandje az S1 Pro formavilágát viszi tovább, amit immár MIL-STD szabványokkal egészít ki.

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaiotEch

    nagyúr

    Üdv. Kollégák láttam, hogy itt foglalkoztatok már párszor a gyorsító funkcióval, de mégis lenne kérdésem, hátha tud valaki segíteni.

    (#88395) DJ. Ru$y írta: Leírás róla itt, viszont van egy mellék szála a dolognak, hogy nem korlátlan a 4G gyorsító, így 10GB forgalom után először 5 Mb/s-re csökkentik a sebességet a 4G részen, majd 30GB után 1 Mb/s-re.

    Ez azt jelenti, hogy csak a 4G modem részét lassítják be, onnantól a rendes DSL fog menni, vagy az egész be lesz lassítva? Mi a kisbetűs rész, amit "letitkolnak"? Amúgy olyan helyen lakom, ahol 30MBit-es csomagot ír a T(de gondolom csak azért, mert már ez a legkisebb), de csak 9,5/0,4-et kapok jelenleg. Ezt 2018-ban már nem tartom olyan nagyon frankónak majdnem 6eFt-ért havi szinten(leginkább a feltöltés ami gyatra). Egy szerelő mondott olyat halkan, hogy van mód olyanra, hogy 2 szálat húznak ki hozzám és akkor 2x9,5MBit-et tudnak szórni és nem változik a havidíj? :F

    Egy másik szolgáltatóé a kábel az utcában, a szemben levő házba 100Mbit-et tudnak biztosítani, de nemigazán szeretnék a T-től váltani, mert amúgy elégedett vagyok a szolgáltatásokkal, meg a hozzáállásukkal.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák