Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz DJ. Ru$y #89759 üzenetére

    "Nem értem mire jók ezek a hozzászólások... "
    Arra, hogy a magyar valóság általában más, mint az alaposan végig gondolt, logikus elképzelés, ígérhetnek bármit a telefonban is, ha a valóság más és amúgy is, a technika ördöge bármikor előjöhet... Csak a figyelmét szerettem volna felhívni a lehetséges buktatókra(tapasztalat).

    Ahogy te is észrevetted egy későbbi hozzászólásban:
    "Mintha kicsit hektikusan mérne az Entry 2i vonali adatokat, de, ha esetleg dchard erre jár, majd jól megmondja, hogy miért esett 6.1-re a 11-es SNR, úgy, hogy közben a maximum érték is vissza esett egy kicsit."
    Én ilyen buktatókra gondoltam, hogy indokolatlanul visszaesik ilyen-olyan érték, pedig nem kellene és már veszik is el a sebességet. Szerencsére nála volt 'tartalék' és ugyanazon az áron adják, mint a kisebb csomagot, egyéb esetben lenne idegeskedés/telefonálgatás.

    És igen olvastam az összefoglalót:
    "Fontos azonban megjegyezni, hogy a modem nem műszer, így az általa kijelzett értékek nem feltétlenül a teljes valóságot tükrözik, azokat csak tájékoztató jellegűként kell kezelni, és még ha kívül is esnek az ajánlott határértékeken, önmagában ez semmilyen reklamációra, panaszra, nem ad jogalapot, ha egyébként a szolgáltatás jól működik."
    Ezért is fura volt a jósolgatás, hogy ez az érték bőven jó lesz, aztán már csak éppen, hogy megy.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák