Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raider21

    aktív tag

    A VOIP telefon "not registred" probléma megoldva, volt kint morgolódva egy szerelő 9 óra magasságában, és kb. fél perc alatt a telefonjáról megoldotta a problémát, nem is értette, hogy miért adták ki hibajegyre. Mert kb. kettő kattintással az ügyintéző is megtudta volna oldani a hiba elhárítását a bejelentésénél. :P

    Viszont visszavágta a netet, a szavai szerint 45 Mbit/s környékére, mert a vonal pont 50 Mbit/s -et bír, és biztos szakadozik, mert 100% -on ki van hajtva. Mondom neki, semmi szakadás, stabilan jön 48/15 Mbit/s -es sebességge, semmi problémát nem tapasztaltaml. (Mondom magamban, hogy a 45/15 -el is még pont kibékülök, ha ez így igaz.)

    Ránéztem a sebességre, nos ez kérem szépen 42/12 Mbit/s környéke lett...! Kissé nagyon bosszantó! :( Mert a vonalam ennél azért többet bír, és azt stabilan hozta is!



    A HGW vonali adatai:

    Kérdezem a hozzáértő szaki fórumtársakat, hogy ezt a 47-48/15 környéki sebességet hogyan tudnám visszaszerezni, ha már stabilan jött az elmúlt napokban?! Egyáltalán van rá lehetőség?
    A HGW kb. 5-6 percre történt áramtalanítása után is ugyan ez a 42/12 -es profil maradt a vonalon. :P :(

    raider21

Új hozzászólás Aktív témák