Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dvtkfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy kis infóra lenne szükségem, hátha ti tudtok segíteni, vagy infót nyújtani!

    Május elején új helyre költöztem, ahová a telekom otthoni szolgáltatásait tudtam csak akkor kötni ( 1000 Mbit/s net + Szuper Családi HD + alap telefon) 6990-ért 2 évre!
    Mivel rengeteg elfoglaltságom volt, így csak beköttetem és kész! Viszont most kapcsoltam, hogy van nekem mobil előfizetésem is a t-től! Így jönne a kérdésem, hogy ha az otthoni szolgáltatást összehúzom a mobillal magenta 1-re, akkor kapnék kedvezményt? A honlapon írják, hogy ha összekapcsolom, akkor kapok a mobilból 25%-ot!
    A mobil előfizetésem csomagja jelenleg még a már megszűnt Move S, amiért alapból 3410 forintot fizetek, valamint a szintén már megszűnt NetPlusz L-ért 1470-et havonta, így tehát összesen (3410+1470) 4880-at! Ahogy néztem a honlapjukon, össze lehet húzni, igaz a mobilt csak akkor, ha már az új csomagokra váltok! Pl Mobil M-re +1GB netre, ami 5000!
    Még pár hónap hűségem van a régi mobil csomag előfizetésekre, de a honlapjukon csak 2 év hűségidővel lehet váltani, amit nem akarnék! Csak hűségidővel lehet váltani?
    Gondolom ha a mobilnál is kötök 2 évet, akkor abból az árból jön le a 25% kedvezmény...
    Viszont ha kötök hűséget, akkor 2 évig nem tudok kedvezménnyel mondjuk pl részletre telefont venni?

    Magas ez nekem...hátha valaki fényt nyújt a sötétségben... :C :R

    Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551

Új hozzászólás Aktív témák