Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yetmanus

    tag

    válasz Misi1980 #83123 üzenetére

    Jól mondták a többiek, ha DSL vagy optika van a területen, akkor analógot nem ad a Telekom, csak ha koaxos helyen vagy. Amikor nálam járt a szerelő annó bekötni a T-t, kikérdeztem a dologról.
    Szóval ha korábban volt a címeden analóg vagy digitális ktv telekomos előfizud, és azt fejlesztetted iptv-re, akkor az analóg végpontot meghagyták, így pl mehetett 3 tv-n az adás, egyiken beltérivel, másik kettőn meg analógon. Különbség volt, hogy az iptv és az analóg végpont csatornakiosztása nem ugyanaz. Analógon max 36 csatorna, iptv-n meg amire előfizetsz
    Namármost kb másfél éve elkezdődött 'pártunk és kormányunk' jóvoltából a földfelszíni analóg jelsugárzás kivezetése, így elkezdték a T-nél is lekapcsolásokat. Ugyh ha nem akartál beltérit, akkor vagy vettél egy médiakonvertert 8-9K-ért, vagy ha szerencséd volt, akkor volt egy dvbc-tuneros tv-t, amivel a volt analóg adásokat tudtad fogni digitálisan :)
    Abban az esetben, ha az iptv először lett bevezetve a lakásba, hiába koax, a szerelő már nem foglalkozik az analóg végponttal, mert nincs is a szerződésben. Ha jó fej, és meg tudod vele beszélni, akkor beállítja, de amugy nem köteles rá.
    Végül pedig, ha már nem csak lineális tv-zésre akarod használni a szolgáltatást, érdemes a boxot használni (téka, hbo, ésatöbbi) :)

    Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

Új hozzászólás Aktív témák