Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r0land24

    újonc

    Sziasztok.
    Egy olyan probléma miatt írnék ami már kezd idegesítő lenni, mert hónapok óta nem javul.
    A dolog egyszerű, letöltés közben (böngészőből, torrent, stb) egyszerűen meghal a net, és csak minimálisan működik. Hogy értem?
    Úgy, hogy csak magyar oldalak jönnek be (origo, nemzetisport, stb), egyéb külföldi oldal viszont nem (imdb, facebook stb), illetve a skype és teamspeak ahogy elkezdek tölteni pár másodperc után ledob. Ezek mindig csakis akkor fordulnak elő mikor max sávszéllel töltök.
    Torrentnél teszteltem a dolgot, mivel ott korlátozhatom a letöltést, alapból 3,6Mbyte/s-re képes a 30Mbit-es netem, torrentben lekorlátozva 3,0Mbyte-ra sikerül fenntartani a kapcsolatot, minden oldal bejön, és skype, teamspeak sem dobnak le.

    Amit hozzá tennék még az, hogy ez nem normális viselkedés, senki másnál nem tapasztaltam olyan hogy ha töltenek, még maxxal is, akkor az internet nem lenne használható egyébre csak adott dolog töltésére. Csak pár hónapja van ez a probléma, előtte ilyet soha sem tapasztaltam. Letöltök pl egy 500megás zipet és arra az 1 percre míg tölti ledob a skype? Ez vicc. :W Persze legyen lassabb a net, ez a normális, de hogy ledob ez marha idegesítő. Én a routerre gyanakszom, vagy az itteni kiépítés gagyi, de az meg fura lenne, mert eddig jó volt, meg ahogy néztem 50Mbites csomag is elérhető szóval már tanácstalan vagyok. :O Speedtest jó illetve a ping is olyan mint mindig volt, ezekkel nincs baj.

    Ha esetleg van tippetek hogy mi okozza azt megköszönném.
    Ui: Thome előfizu van, 30 Mbit/s csomag, router pedig ZTE ZXDSL 931VII

Új hozzászólás Aktív témák