Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #78121280

    törölt tag

    Március 1.-től hatályos

    TVGO

    A TVGO és TVGO élő TV szolgáltatást Samsung Smart TV készülékeken a továbbiakban nem biztosítjuk

    Digitális Kábel Tv

    Műszaki okok miatt 2016 Április 30.-án megszüntetjük a digitális kábeltelevízió szolgáltatást Békéscsaba és környéke,Hódmezővásárhely és környéke,Szeged és környéke fejállomáshoz tartozó településeken,s a továbbiakban új technológián biztosítjuk a szolgáltatást az érintett előfizetők számára.
    A technológiaváltásra 2016 Március1-jétől április 30.-ig kerül sor,s a digitális kábeltelevízió szolgáltatásról ezen időtartam alatt folyamatosan térünk át az IPTV szolgáltatásra.
    A módosítás nem érinti a programcsomagok kínálatát és havi előfizetési díját. Az érintett előfizetőket közvetlenül is értesítjük a változásról.

    Analóg Kábel Tv

    Műszaki okok miatt 2016. Április30.-án megszüntetjük az Analóg Alap díjcsomag igénybevételi lehetőségét a központi fejállomásról ellátott területeken(Csépa,Perkáta,Siófok,Szelevény,Tiszakürt,Tiszasas,Tiszaug települések kivételével) illetőleg Marcali környéke fejállomáshoz tartozó településeken és a továbbiakban új technológián biztosítjuk a szolgáltatást az érintett előfizetők számára. A technológiaváltásra 2016 Március1-jétől április30-ig kerül sor,s az analóg kábeltelevízió szolgáltatásról ezen időtartam alatt folyamatosan térünk át az új kódolatlan digitális kábeltelevízió szolgáltatásra. A módosítás nem érinti a programcsomagok kínálatát és havi előfizetési díját.Az érintett előfizetőket közvetlenül is értesítjük a változásról.

    A fentiek szerint módosított Lakossági ÁSZF szövege 2016.január29-étől meg található a Telekom weboldalán és valamennyi ügyfélszolgálatán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák