Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    Sok sok éve ugtm, hogy nem úgy van az, hogy jönnek bekötik azt kész. Most fél órája érett be! Nem értették miért akarunk analog TV-t, miért jó ez a net stb.. Engedtem, én mint aki a nullánál jobban ért hozzá, hogy legyen nagyobb net digi telefonnal. MEglátta a szerelő a 3 beton oszlopot ami amúgy csak hozzánk jön fel, tehát nem utcai, meglátta, hogy ez több mint 100 méter azonnal mondta, hogy ebből nem csak, hogy holnap, később sem lesz semmi, ide műszaki vizsgálat kell miegymás, sőt felmerült, hogy erősítő. Arról nem is beszélve, hogy minden oszlopon toldott a jelenlegi is. Villamos ember vagyok, tudom, hogy az mind veszteség. A cumit több dolog tetéz. Mivel késve jöttek mi már a határozatlan idejű szerződést fizetjük, aztán a TV megmakkant (azaz most se telo, se net, tv éppen megy), de mégis a legjobb az, hogy minket lekapcsltak azaz nincs teló meg net és az még várhatóan sokáig így lesz. Faterom ezt megtudja lerángatja a kábelt ami még tőlük itt van....
    Kérdem én, ki fizeti a mobi netemet, mert nincs vezetékes, nem tudok windowst telepíteni, várják az gépet készen, pénz kiesés, és ez csak az én részem.
    Hát bocsánat, de műszaki analfabéták vannak a 1412-őn hát látom. Míííínid az volt, hogy rendeljék meg a szerelő megoldja nem gond. Most nem a megoldás a gond, hanem, hogy menni fog e stabilan. Valami értéket magyarázott ami ha 0.48 felett van az gázos, 0.53-ig beköti, de itt nálunk 0.53 felett lenne alapól.
    Sűrű elnézés késrés lesz azt mondta a szerelő erre számíthatunk. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák