Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz spici #61665 üzenetére

    Koax annyiban előnyösebb a vDSL-től hogy nincs ez a hülye távolságcucc, meg ott is megy gyakorlatilag talán az 1gbps is, csupán feltöltés lesz valami nevetségesen alacsony mellette. Most még 20-30 mbps feltöltésre azt mondja az ember hogy igen fair elegendő, de a jövőben majd szerintem meg egy olyan sebesség lesz, mint most az 1mbps.

    A letöltésnek és a feltöltésnek viszonylag arányosan "kellene" nőnie. Erre jelenleg viszont csak az optika képes. Meg egy adott letöltési érték átlépése után már felesleges a letöltés, ha nincs mellette elegendő feltöltés... Van itt pl. ez az 500/22 mbps példacsomag ( :D ) na, itt pl. az a helyzet, hogy elmondhatod hogy van egy nagyon jó, gyors letöltésű neted... de végképp nem mondhatod el, hogy van egy viszonylag "gyors" interneted. Az hogy mi "gyors" azt mindig a piac határozza meg. Kereslet/kínálat.

    Én úgy gondolom, és így is érzem, hogy pl. ebben a csomagban a 22 mpbs sebesség miatt nem érvényesül az az 500 mbps. Nem látom jobbnak mintha szimplán mondjuk 100/22 mbps lenne a sebesség. Nekem ilyen gagyinak tűnik.

    De ennek ellenére a vDSL hátrányait nem hordozza, így elmondható - részben - hogy egy ideig még életképes. De azért ma már látszik, hogy belátható időn belül, úgyis a süllyesztőben végzi.

Új hozzászólás Aktív témák