Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Babetta-X

    senior tag

    Sziasztok! Van valakinek tapasztalata mit lehet tenni t-homeos "átverés" ellen? Eléggé behúztak a csőbe, tudom, hogy az én hiszékenységem és jóindulatom is benne van a dologban, de bosszant. Idáig fizettem havi ~12e-t, közepes internet, közepes tv és alap telefon volt a dologban. Telefont nem használjuk, tv-t nem nézünk max a hiradot, egyedül az internet maradt. Bementem hát a t-mobilehoz szokásos sort végigvárva egy teljes mértékben a világba beleszaró ügyintézőhöz kerültem (itt kellett volna eljönnöm, utólag tudom.) Én teljesen kedvesen elmondtam mit szeretnék, de azt mondta ez így nagyon drága lenne (hűségidő lejárt már az eddigi dolgaimon rég), nomeg azt mondta a alap tv az szinte semmi, telefonból van olyan díjcsomag ami pár száz forint (mondtam neki, hogy neten ilyen nincs, azt mondta, hogy nem tétel), lényeg, hogy kijött neki, hogy kb. 4-5ezret fogok fizetni alap tv, internet marad, telefon ez a nagyon olcsó és két év hűség. Megkérdeztem többször, hogy tuti ez így, de megmondom őszintén siettem is volna meg ekkor már ezer éve ott álltam, beleegyeztem. Semmi papírt nem adott, csak hívta a következő embert, én már sajnáltam is kicsit az életuntsága és undoksága miatt, semmit nem írtam alá, de ezen nem csodálkoztam mondván majd postán küldik volt már ilyen.
    Ma meg is kaptam a postát, hát nem másolom be az egész levelet,(de ha szükséges vagy érdekel valakit megteszem szívesen) de lényeg, hogy alap telefon, közepes internet és alap tv-ért fogok ~11e-t fizetni szerintük, plusz a végén szerepel egyszeri 23ezer forint "feltételes kedvezmény visszavonása" tétel. Ez az új szerződés, 4 oldalas, semmi extra. Erről az utolsó díjról egy szó sem esett, nem is értem. Ilyen helyzetben milyen jogaim vannak vagy mit lehet tenni? Nem akarok úgy visszamenni, hogy rögtön elhajtsanak azzal, hogy két év hűség, miért nem akkor figyeltem. Figyeltem, csak épp nagyon nem erről volt szó.

    Tanulságot ismét levontam, ne bízz senkibe főleg a t-homeba ne. Tudom, az én hibám, most utólag átgondolva mindig túl pozitívan állok a dolgokhoz, illetve a másik oldalon ülő idejét sem akarom rabolni, se szivatni még ha atom rosszkedvű is. Hiba volt.

Új hozzászólás Aktív témák