Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petari

    csendes tag

    válasz Fr3eWar #55433 üzenetére

    Én most hosszabbítottam hűséget (mint a kutya :U ) a Telekomnak - mert más választás nincsen (Invitel még egy próbát sem ér meg, úgy hiszem) . Szeged belváros. Gondolom Kecskemét sem lehet más.
    A WEB oldaluk igen kevés hasznos, és inkább félrevezető információkat ad.
    A lényeg az, hogy ha van kábel Internet, akkor, nem lehet Szatelit TV - ami rendben van. De nem lehet kábeles TV sem, csak IPTV . Ami azt jelenti a gykorlatban:
    1: Többet fizetsz
    2. Nem használhatod a régi cuccaidat, csakis az ő Set Top Box-ukat, amit a TV valamelyik video/hdmi bemenetére kell kötni. Router/modemet is vsz. másikat kapsz - most olyanok mennek, amit ők tudnak átprogramozni távolról, kijövetel nélkül.
    A magyarázat az. hogy az IPTV kevesebb adatforgalmat eredményez a kábelen, mert egy felhasználónak csak egy programot kell egyszerre küldeni - illetve max 3-at per előfizetés - persze felárral mindegyik +-ért .
    Ez rendben is van, mert mondjuk 100 csatorna párhuzamosan kábelen nyilván többet foglal le olyan csomóponton, ahol nincs túl sok felhasználó - átlag városi épület, blokk. Na meg trendi - a kuncsaft vegye meg az új cuccokat, illetve bérelje, a régit meg a kukába. Éljen a haladás ! :))

Új hozzászólás Aktív témák