Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petari

    csendes tag

    válasz pumukli4573 #55320 üzenetére

    Az egér csak egy pár szerveren szokott elmenni. Mások is mondták hogy rossz kapcsolat miatt. A gép elég erős, 2GB RAM, 2.7 GHz Dual Core. A másik Gép Core Duo 2.6 Ghz 1 GB RAM - minden ugyanúgy viselkedik.
    Jó volna, ha mellőznénk at ilyen banális dolgokat - 15 éves játékról van szó, ami ment 500 MHz-es gépeken mint a huzat. Telefonos Internettel is jól lehetett játszani.

    A helyzet az, hogy még mindig a Telekom a fő gyanúsított. A ping tesztek nekem gyanúsak. Mert mit csinál egy ping teszt - konnektál a WEB szerver alap portjára, ami nyilván normális esetben gyorsan reagál, ha rendes szerverről van szó. A játék viszont lehet egész más gépen, vagy alacsonyabb prioritással. Már alapban kb. 15 mS az eltérés a ping program által detektált érték, és a játékban detektált ping között.
    Azonkívül, annak alapján amit olvastam ma, a kapcsolatok sokszor úgy mennek, hogy lassabb sebességgel indul - mert nem tudja, hogy elég gyors-e a célgép, útvonal. Utána emelgeti, ha látja hogy nincs csomag vesztés. Ez megmagyarázná azt amit leírtam, hogy az első favorit listázáskor jóval nagyobb pingeket jelez.
    Ha csomag veszteség keletkezik, vissza válthat megint alacsony sebességre - és akkor nagy a lag.
    És tényleg, a lag állandóan változik - egyszerűen néha még a mozgás is kín. Ettől a 56-osnak detektált pingtől jobb volna egy stabil 100-as - az ember kis idő után kompenzálni tudja a lagot.
    Ez az egész TCP/IP igen komplex, úgy hogy erre a problémára nem lehet 2 perc alatt választ adni. Én már másfél éve próbálom megtalálni a problémát, de még mindig túl sok az ismeretlen.
    Olyan SW kellene, ami logolná a meghatározott IP címmel való forgalmat bizonyos ideig - hogy lássam a pontos csomag eredményeket. Ez lesz a következő, amire megyek.

Új hozzászólás Aktív témák