Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baro32

    aktív tag

    Szevasztok

    Új vagyok a témában lenne egypár kérdésem felétek mielőtt az ügyfélszolgálat hülyének nézbe.
    A helyzet az hogy nagy végre felhívtak időpont eggyeztetésre internet+IPTV bekötése miatt.
    Tudni kell (Ócsa) körzetről van szó ahol most épült ki újonnan ez a hálózat (Optikai) tudtommal sokáig azt sem lehetett tudni hogy milyen szolgáltató lessz rajta.
    Tegnap kaptam is időpontot 2015.01.07-re de azt nem értem hogy miért (KOAX) bekötést emlegetnek mikor én az új (OPTIKAI) netre "kötöttem" szerződést? (tudtommal ez OPTIKA hálózat).
    A másik azért raktam idézőjelbe a kötöttem szót mert kijött pár hete egy nagy T-Home-os boríték ami tartalmazta a hivatalos dolgokat (jelszó,felhasználónév,szerződés) meg valami teljesen más összeget tüntettek fel a papíron ami nem eggyezik a megrendelt csomag összegével.
    Pontosan:30as net + IPTV-családi+HD (61+18csatornás) ez a 2-ő eggyütt 9920ft-éert lett megrendelve ők meg valami 8200 (-1300) internet és 6800 (-1300) összegekről sóló papítr kaptam amit láttok is ha kivonom a zárójelbe tett összegeket ami a 2év hűségidőből adódik akkor (14200) ra jön ki nem pedig a 9920-ra.
    Ezügyben felhívtam az ügyfélszolgálatot még akkor és valami ~30perc után tudtomra adták hogy a rendszerben a 9920ft-os rendelésem szerepel valószínű a rendszer nem vett figyelembe valami 20% kedvezményt mondta a hölgy a telefonban.
    Amire megnyugodtam de a hibát még nem javították és ha kijönnek bekötni a fent nevezett időpontban akkor gondolom alá kéne írni a szerződést amit én nem fogok aláírni mert a tulajdonomban lévő állítólag csak (formaszerződés)-en 14200ft szerepel és ne hogy már 2évig azt fizessem mivel aszt írtam alá!
    Ilyen áron akkor nem kell hogyha mégis ez történne akkor szeretném tölletek megkérdezni jár ez valami jogi dologgal-következménnyel ha ez miatt mondom vissza az egésszet?
    A másik pedig segítsen valaki tisztázni azt hogy most az OPTIKA az a KOAX-kábel vagy sem?
    Mert most ne nevessetek ki de a házimozi által ismert optikai kábel az belül vörösen világít ha aktív és a koax kábel tudtommal antenna kábel és a házimozinál pedig a digitális hang átvitelére szolgál.
    Nézzétek el nekem ezt a nagyon hosszú eggyeseknek talán összefüggéstelen írást meg fogalmazást de nem szeretnék valami csabdába esni ezúton.
    Köszönöm megértéseteket.

    HP OMEN 17" i9-13900HX 32GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD

Új hozzászólás Aktív témák