Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    Topikgazda

    válasz senki66 #38890 üzenetére

    A T azért nem vezeti be csak úgy a minicsomagot, mert ha a Digivel szerződést köt, akkor alá ír előre több évet és ha jövőre elkerül a Digiről a BL te lemondod a csomagot, ő meg fizetheti a csatornáért a díjat, amire senki nem fizet elő.
    Te betennél a bankba 1Mft-ot, ha az lenne a feltétel, hogy 1 év múlva 900eFt-t kapsz vissza? Ugye, hogy nem, inkább a párnában tartanád, hogy ne csökkenjen, de a T-től elvárnád a DigiSportot, mert neki úgyis mind1... A T-nek egy esetleges új csatorna/minicsomag befektetés, mint neked a megtakarításod.

    Meg kell szervezni, összeszedni a T-seket, akik szeretnének DigiSport minicsomagot és közösen megírni egy nyilatkozatot, hogy, ha bevezeti a T-Home vállaljátok, hogy 2 évig előfizettek rá, ha a havidíj olcsóbb, mint (pl.) 3000 Ft.
    Ezt a nyilatkozatot hivatalosnak kell kezelni, ha sokan bevállaljátok, akkor a T is bevállalja szerintem.
    Persze ha 1 év múlva másé a BL akkor nektek még 1 évig fizetni kell, mert nyilatkoztok, hogy 2 évig tuti kell vagy kötbért fizettek. És akkor a T megint szemét, hogy nincs BL, de fizetni kell még 1 évig mert vállaltuk...??

    Esetleg, ahogy írták már, a Digi nem megy bele, hogy minicsomag legyen, hanem kell neki az alap/családi csomagban a hely, és ezt nem vállalja be senki, mert sokan vannak akik nem szeretik a focit és ha lenne Digi alap/családi csomagban, az díjemeléssel járna, s akkor sokan leléphetnének a hűségből.

    Mellesleg nem tudom, hogy a DS1 vagy a DS2 közvetítí a BL-t, de 1400/2700Ft és van műholdas DS1 vagy DS1 és DS2 csatornád, ha a T 3000Ft-ért(vagy többért) adná 1 év hűséggel a Digiminicsomagot, te nem inkább a Digitől vennéd hűség nélkül?

Új hozzászólás Aktív témák