Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    Topikgazda

    válasz senki66 #38877 üzenetére

    Tisztázzunk pár dolgot.

    A Digi tulajdonában van a DigiSport, olyan feltételekkel adja amilyenekkel akarja.
    Mondott egy a nyilvánvaló monopol helyzete miatt egy irreálisan magas árat, a T és a UPC ezt nem fogadta el, ajánlott egy reális árat. A Digi ezen nevetett, ennyiért nem adja.

    A T és UPC dönthet:
    Vagy kifizeti a Digit a magas áron utána beleteszi minicsomagba csak a DigiSportot monduk 3000 Ft/hó áron(mint a HBOk). Tegyük fel ha a háborgók 3/4-e előfizet rá akkor van 0-án a szolgáltató tehát semmi haszon!
    Vagy a kevésbé rossz utat választja és vállalja, hogy a háborgók 10% akik Digis területen laknak elhagyják a T-t, UPC-t a DigiSport miatt.

    Ugye ha betenné a DigiSportot az előfizetéses csomagokba kötelezőnek és megemelné a díjakat, mondjuk 1000Ft-al, a háborgók örülnének, a többiek kapnának az alkalmon(áremelés --> kötbér nélküli felmondás) és otthagynák a T-t UPC-t és a T veszteséges lenne.

    Gondolj bele Te a sportot szereted, más a filmeket, ő kéri, hogy legyen a HBO a családi csomag része, te kéred a Digit, tegyük fel mindkettőt beteszi a családiba. A családi havidíja kedvezménnyel ~7000ft/hó körül alakulna felvevő és további boxok nélkül. Ki fizetné azt meg? Mert ugye ha te digit szeretnél a filmmániásokkal ne szúrjunk már ki !

    Te örülnél, ha a T úgy döntene, hogy holnaptól a HBO a családi csomag része és emiatt 6000/hó a kedvezményes díja? Nem hiszem, hogy nem az lenne az első, hogy szidnád, hogy milyen szemét, hogy betett csatornákat és árat emelt!

    A végére pár dolog:
    Ha nem tetszik amit a T kínál el lehet menni a Digihez, hosszú távon megéri, hisz nézheted a meccseket a Digisporton.
    A Digi nem elérhető arrafele, a Digi nem szemét, hogy nem fejleszt hálózatot, hanem inkább megtartja a hasznot?
    Nem nem vagyok T-s munkatárs, rajongó, csupán unom hogy mindenki azt hiszi, hogy a vevő(T, UPC) lehet csak a hibás és az eladó(Digi) nem lehet kapzsi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák