Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz RoSSo3 #36198 üzenetére

    Szia, hát én nem használok bittorentet, szóval a kérdés ezen részét passzolom. Olvastam én is, hogy vannak akiknek problémájuk van a Speedporttal, nekem is a Speedport W 724 CI van, azzal vesztettem 0,6-0,9 Mbps-ot, hogy beiktattam a harmadik védelmet. Annyit tapasztaltam, hogy a három itthoni router közül ennek talán a leggyengébb a WiFi jele.

    Azért most nem ártana valamit letisztázni: ADSL-ed van vagy VDSL? Ugyanis az általad említett két modem/router kombó elsősorban VDSL, de tudja az ADSL profilt is (saját tapasztalatom, ameddig nem aktiválták a VDSL-t a SpeedPort-tal ADSL2-ztem :D).

    ADSL2 esetében nekem is 15xxx kbps-al kapcsolt össze maximum, amióta technológiát váltottam meg 23500-24400 Kbit/s között van.

    Ha véletlen ADSL-ed van kérdezd meg a szolgáltatót, hogy ahol laksz lehetőség van e váltanod VDSL-re. Például tudnod kell milyen távolságra vagy a központtól, de ezt megmondja a szerelő is.

    Mivel a ZTE-vel is gyenge sebességed volt, így szerintem nem készülék hiba, nekem pl ennyit nyom a Speedport:

    Tippre túl messze nem lehetsz (2,3km+) mert akkor be sem aktiválták volna, nem hogy a VDSL-t de a 20-as csomagot úgy egyáltalán.

    Pl én 30-ast igényeltem, de a műszakisok visszadobták, hogy ahhoz messze vagyok a központtól (1200 méter).

Új hozzászólás Aktív témák