Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zserrbo

    aktív tag

    Jól megszivatott minket a T-offline most. Analóg telefonunk van több éve, sat TV-nk 1 éve. Most járt le 15-ével mindkettő, ezért már november végén jeleztük, hogy szeretnénk internetet is. Meg is lett rendelve mind a három, erre ilyeneket csináltak az első hetekben: 30-ával mondták kihozz a futár a szereld magad csomagot, de 7-én a rendszerükben se volt már az, hogy mi netet rendeltünk, megint megrendeltük, de nem tudták miért nem kapják meg a műszaki kollegák az igényünket. Míg lejárt a hűség a másik két szolgáltatásra, így anyum meghosszabbíttatta őket (az ő nevén fut), majd tegnap benyögik, hogy a műszakisok szerint hozzánk nem lehet netet kötni, mert nem bírja el a hálózat. Mit ne mondjak, legszívesebben az egész hálózatot rájuk gyújtanám. ja és az 1 hónap alatt egyszer sem hívtak fel minket, mindig nekünk kellett telefonálni. Az egész család a t-mobile-nál van ráadásul, szóval ideje lesz szolgáltatókat váltani, mert ilyen tetű céget nem láttam még.

    Felhívtam ma kíváncsiságból az Externetet, ahol elmondták, már próbáltak volna a településre kötni netet,de nem volt lehetséges. Az ügyfélszolgálatos elmondta valami 30 ezer Ft-os beszerelési költséggel talán menne, de nem biztos az sem. A mostani rádiós netünket akartuk lecserélni, mert akkora trágyadomb, emellett játék alatt 150+++++ a ping így elég használhatatlan netezésen kívül másra.

    és a slussz poén: A T-home oldalán ott virít, hogy elnyerte az idei Kiválóság az Ügyfélszolgálat terén díjat vagy mit. Nah persze ide a bökőt, hogy akkora bunda volt az egész, mint ahogy velünk eljártak.

    2 hónapja 5 napig szereltek egy központi hibát, ami miatt nem tudtunk telefonálni (és állítólag akinek nete is van és érintette az netezni sem!). Rájuk vertük a 3 napon túli kötbért, de nem vigasztal az sem ilyenkor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák