Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • okib4100

    aktív tag

    válasz ForRedGlory #2672 üzenetére

    Üdv,

    Leírtam, h nem az a bajom, h csak 5 megát bír a vonal. Lehet váltottunk volna akkor is ha 4 mega lett volna, mert a T-s előfizetéshez járt egy csomó plusz dolog, pl. ingyen domain, 2 gigás mailboxok, etc. (míg a datanet 500 Ft+áfa/MB/hó díjért bővítette volna mailboxunkat - no comment). A maradék 5%-ra pedig 6,7 mbitet mondott a történetben szereplő kisasszony, ráadásul az egyik szerelő megmondta, h helyszínre kiszállás nélkül nem lehet atombiztosan megmondani, h egy vonal mennyit tud, aki másként állította, az valószínűleg kummantott. Nem értek az ADSL műszaki oldalához, de amilyen érveket a szerelő felhozott, az elég meggyőző volt.

    Amiért felhoztam a történetet, az az h egyrészt a nemzetközi lassulás ügyében a füle botját sem mozdította senki a fél-hivatalos fórumon, ügyfélszolgálatra be sem telefonálok mert tudom, h fogalmuk sincs miről beszélek.

    És ehhez jött a csúcsidőben magyar oldalak lassulása, ami fogalmam sincs h mitől van

    A datanetnél 7 év alatt sosem volt ilyen h "csúcsidős lassulás", vagy max külföldről kicsit visszaesett a letöltés, de amúgy sem sokat töltök. De hogy a BBC főoldala 1 perc alatt jön be, vagy a sourceforge (x millió mirrorral szerte a világon) timeoutot ad vissza, az enyhén szólva sokkoló.

    [ Szerkesztve ]

    2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák