Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ruckus

    tag

    Sziasztok!
    Lenne egy problémám. Asus p5kc lapom van. Vázolom a jelenséget, amire eddig nem kaptam választ, pedig rengeteg hozzáértő embert kérdeztem.
    Tehát: Vista oprendszert használtam. Egyik nap megőrült a netkapcsolatom, eldobálta a netet, lassú volt a sebesség, többszöri újratárcsázás, stb...
    Magyar telekom emberkéje kijött a hibabejelentés után, hozott egy laptopot, adsl tesztszerver sebességmérés: Nála XP volt a gépen, 6,5 megát mért le, 512-t fel. ( 8 megás a net, Kőszegen ennyit tud stabilan). Következett az én gépem, utp kábel vissza, tesztszerver, letöltés 1,5 mega, fel 512. Mérgemben lezúztam a vistát, feltettem az xp-t és csodálatosan mérte a 6,5 megát. Nem nyugodtam meg, visszapakoltam a vistát sp1-el, szűzen, csak a hálókártya drivert tettem fel, üres rendszeren is csak 1,5 megát mért. Pár héttel később lerántottam egy Win 7 64 bites béta telepítőt, felpattintottam, alaplap driver lemezéről betallóztam neki a hálódrivert, fel is tette szépen. Szerintetek mennyit mértem a tesztszerveren? 6,5 megát.
    Az ideg majdnem szétb...ott :(

    Várom a segítséget!
    Szeretnék Vistát használni, de emiatt nem megy, kicsit kevés a 1,5 mega

    THX

    Ruckus

Új hozzászólás Aktív témák