Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abel-0101

    aktív tag

    válasz kopa1 #128738 üzenetére

    A samsung sok dologban +os volt, pl S5-S6ban elérhető volt a beépített infrajel, amikkel ki lehetett nyomni (Wifitől függetlenül) mindent ami infrával ment.
    Ugyan így itt is, valószinű egy LG tv-n nem lehetett volna azt megcsinálni amit a kolega csinált 2 hónappal ezelött.

    Illetve írtad hogy váltsak telekomTV-re, biztosan tudod, hogy az IPTV-vel megkapod a TelekomTV-t is csak abban a csomagban, amivel van az otthoni szolgáltatás.
    De már írtam Samsung topikba is, hogy siralmasak a Samsung Tizen rendszerei, mert a samsung appsba, alig van alkalmazás, az alapokon kivül, így a TelekoMTV sem elérhető, és nem is tervezi a telekom TV-re is kompatibilizálni az appot.
    Nem tudom, hogy most a Telekom smartboxra gondolsz, vagy Telekomon kivüli android boxra.(Utóbbit ultimátumnak hiszem), Ha már fizetem a 160Csatornát, nem fogok külön boxot venni)

    Csak szimplán nem értem a helyzetet... Minek venni univerzális távírányitót, minek venni külön boxokat, nem hiszem el, hogy 21.században a milliárdos cégek nem tudnak egy okos távírányitót adni a 200Ks TV-hez, vagy az eredeti kapcsolóba megcsinálni a kód emulálást...
    (értem, hogy az egész arra megy ki, hogy vagy használsz 5kapcsolót, minden egyes eszközhöz, vagy veszel 15ezerért egy u. kapcsolót.

Új hozzászólás Aktív témák