Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V63-021

    friss újonc

    Sziasztok!

    3 hete csomagváltással megkaptam az új androidos boxot (típusa: DV 8519B). A kapcsolatunk nem indult túl jól, visszaolvasva a topikot, minden kezdeti jelenség (lefagyott adás, újraindul, kidobott mint felhasználót, angol nyelvű hibaüzenet kiírás, szürke képernyő) megvolt, kevés hiányzott hozzá, hogy repüljön az emeletről... Aztán megbarátkoztunk, már amennyire meglehet vele..
    Folyamatosan figyelem, hogy mikor mit produkál, jelenleg az alábbi listám van:
    - a köztv csatornákon (M1, M2 stb.) csúszik a hang.
    - nem lehet csatornákat szerkeszteni (tudom, ezt sokan írtátok)
    - nem működik sem a felvétel, sem a visszatekerés egyetlen csatornán sem
    - a csatlakoztatott tv bekapcsolása után (a box távirányítójával vezérlem) megjelenik, hogy melyik csatornán áll a box, azon milyen film megy, épp hol tart. Aztán közben megjelenik a HDMI 1, mint bemenet, aztán... Aztán sötétség, és 18 másodperc után megjön a hang és a kép. De van olyan is, hogy sötétség, közben egy kis fogaskerék teker, majd a fogaskerék szaggatva eltűnik és nem is jön be az adás.
    Mind a két esetben azonnali képet és adást eredményez, ha a távirányító csatornaváltó gombjával léptetek egy csatornát, akkor azonnal bejön a hang, és a kép is.

    Segít az is, ha éjszákára kikapcsolom a boxot, akkor a következő indításnál mintha jobb lenne...

    Kérdéseim:
    - mi okozza a hang csúszását sok csatorna esetében? Olvastam, hogy van, akinél nem csúszik.
    - a tv bekapcsolása utáni, fent részlezett, baromi lassú bootolás oka mi lehet? :F Ez másnál is fennáll, vagy a boxom hibás? Vagy valami beállítás, alkalmazás stb. fogja?
    - a nem működő felvétel vagy visszatekerés nem került beállításra nálam?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák