Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Provox OW #126125 üzenetére

    Szia,

    Olyan sok tényező befolyásolja a wifi kapcsolatot, hogy látatlanban nem lehet biztosan megmondani, miszerint elég lesz a saját router, teljesen beszórja majd az egész lakást, de jobb eséllyel teheti, mint a szolgáltatós eszköz.
    Kipróbálod, beteszed a megfelelő helyre és ha elég egyedül, akkor használod úgy - tud minden szükséges működési módot, AP...stb., tetszés szerint konfigurálhatod, ha pedig nem, akkor felosztod a területet a két eszközzel.
    Nekünk 54 nm a lakás és eddig semmilyen szolgáltatós eszköz nem fedte le teljesen - sarkítok, mert a wifi kapcsolat nem csak az egyik oldal/eszköz függvénye -, viszont a saját router igen (Linksys EA7500 van jelenleg - még a v1, amiben erősebb hardver van, mint az újabb verziókban -, több éve használjuk megelégedéssel), még az okostelefonokkal is mindenhol jó a kapcsolat, az adott tekintetben legkényesebb sarkokban is.
    Tízemeletesek vannak itt, így sok az elérhető idegen hálózat, ezért fontos a megfelelő csatorna beállítása, továbbá az is segít, ha a lakásban a megfelelő helyen van a router, valamint az antennákat is a megfelelő szögben javasolt beállítani, illetve nem rátolni a falra például.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák